Katapult Akademiet er en pulserende platform for udvikling af ny dramatik og dramatiske talenter. Vi tror på, at vi alle bliver formet af de historier, vi fortæller os selv, og netop derfor er det vigtigt at blive ved med at skrive nye, spændende fortællinger, der kan skubbe til de normative rammer. 

Katapult Akademiet vil gerne hjælpe ny dramatik frem i lyset før det bliver til færdigproducerede forestillinger, og på den måde være med til at udfylde det hul, der kan være imellem den gode idé og en færdig produktion. Det vil vi gøre i nye, udfordrende formater, og samtidig inddrage publikum i skabelsen af dramatik. Ved at lade publikum få et blik ind i maskinrummet, hvor manuskriptet og konceptet formes, opnår vi ikke blot unik feedback på værket, men også en demokratisering af scenekunsten. Og det synes vi er fedt!


Alle aspekter af dramatik

Katapult Akademiet vil gerne rumme alle aspekter af dramatisk udvikling; om du er nybegynder, uddannet dramatiker, professionel eller vækstlag, er der plads til dig i Akademiet. Det vigtigste for os, er at hjælpe den gode historie på rette vej. Det gør vi gennem læringsforløb, kurser og masterclasses - udviklingsforløb og workshops - og igennem skitseproduktioner og dogmatiske testvisninger. Fælles for alle forløb er, at det tilpasses dig, dine evner og udvikling, og dit projekt.


Vil du være med?

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil udvide vores platform. Har du en dramatiker gemt i maven eller et projekt du gerne vil realisere, så send os en mail med dit manuskript, koncept eller idé til akademiet@katapult.dk


Aktuelt i Akademiet lige nu:


Udviklingsarbejde med følgende dramatikere:

Anna Skov, Thomas Markmann og Sophie Zinckernagel


DramatikerLab kursusforløb.


Open Call:

Du kan uopfordret indsende manuskripter, hvis du ønsker at arbejde med Katapult Akademiet. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


akademiet@katapult.dk


Websitet er bygget i Ajour CMS