Praktisk

Parkering

Der er mulighed for at parkere mange steder i umiddelbar nærhed. Nærmest er P-pladserne på hver side af Godsbanen og P-pladser + P-hus ved naboen, Scandinavian Center Aarhus.

NB! Der bygges meget omkring Godsbanen i disse år, hvor bydelen Aarhus K skyder op – vær i den forbindelse særligt opmærksom på, at der kan være midlertidigt ændrede P-forhold. Hold øje med skilte på pladsen.

Praktisk

billetter

Billetter kan købes her på hjemmesiden og enten leveres på mail eller afhentes i billetsalget før forestillingen. Gruppebilletter skal købes ved henvendelse til teatret på info@katapult.dk / 86 20 26 99.

Teater Katapult holder til på Godsbanen i Aarhus med restauranten Spiselauget som nærmeste nabo. Der er derfor rig mulighed for at kombinere en tur i teatret med spisning eller et glas vin før forestillingen. Billetsalget i foyeren åbner 45 minutter før forestillingerne.

NB! MØD OP SENEST 15 MIN. FØR FORESTILLINGSSTART

Praktisk

Adgang for handicappede

Har du brug for at se forestillingerne fra din kørestol, eller har du brug for at sidde på forreste række, så du undgår at skulle gå op ad trinene til de bagerste pladser? Til hver forestilling har vi så vidt muligt to pladser, der er forbeholdt personer med handicap, på forreste række, så du enten kan holde din kørestol foran eller få et sæde uden at skulle op ad nogle trin. Skriv en mail til info@katapult.dk eller ring 8620 2699 og reserver pladserne – senest en uge inden forestillingen.

Vi har forestillinger på to scener – ved begge scener er der let adgang for kørestole.

Der er indgang til Godsbanen for kørestolsbrugere på begge sider af hovedbygningen ved indgang 3D og 3G.

priser og åbningstider

Priser

Medmindre andet er anført her på siden, er priserne som følger:

Normalpris: 190*,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 95,-
Unge u. 25: 75,-
Gruppe på min. 10: 140,- pr. billet.
Årskort: 599,- (studerende: 499,-, unge u. 25: 399,-): giver adgang til alle forestillinger i et helt år.

*Ved særforestillinger kan priserne variere.

Åbningstider

Administration:

Mandag kl. 12-16
Tirsdag-torsdag kl. 10-16
Fredag kl. 10-15
Lørdag-søndag lukket

Billetsalg:
45 minutter før forestillingen

Drejer eventuelle spørgsmål sig om billetter, kan de stilles til vores billetudbyder, Billetten.dk, på: telefon 70 20 20 96