Vil du være fortæller til StorySlam?

Går du og gemmer på sjove, rørende eller overraskende historier? Har du lyst til at gå på scenen med dem?

Alle kan være med i fortælledysten, så har du en fortæller i maven, er muligheden din. Hvem ved, det kan være at du går helt til finalen? Glæd dig til at være fortæller til StorySlam – det er en oplevelse!

Som historiefortæller er der visse regler du skal overholde:

1) Du fremfører to historier af højest 6 minutters varighed. I den ene af dem skal du forholde dig til det aktuelle StorySlam-tema. I hver historie ringer vi efter 5 minutter med klokken, og du har nu et minut til at afslutte din historie.

2) Dine historier skal fortælles i jeg-person og tage udgangspunkt i din egen virkelighed.

3) Du skal øve dig på at fremføre dine historier inden din optræden, sådan at du kan fortælle uden manuskript.

4) Hvis det giver mening for dine historier, må du gøre brug af én rekvisit til hver historie.

Der er maks. 6 fortællere til hvert StorySlam. Fortællerne bliver udvalgt blandt dem der søger om at blive historiefortæller. Hvis du ikke får tilbudt en plads i første omgang, kan du stadig blive fortæller til andre StorySlams og ved eventuelle afbud.

Som fortæller beder vi dig som nævnt forberede to historier. Den første er helt fri og må handle om lige hvad du synes, bare det er en historie fra dit liv. Den anden skal relatere sig til det aktuelle StorySlam-tema. Du finder temaerne i formularen nedenfor samt på billetsiden. Du må selv fortolke det aktuelle tema i forhold til din anden historie – og i hvilken grad du lader dig inspirere, er op til dig.

Flere tips til fortællere

Husk din historie udenad – Kend historierne så godt, at du også kan nyde at fortælle den – uden papir eller noter!

Hav noget på spil – Hvorfor er det, du fortæller om vigtigt for dig? Kan du ikke svare, så vælg en anden historie.

Start i handlingen – Hav en rigtig god start klar, som ridser dét op, du har på spil, eller som fanger publikums opmærksomhed på anden vis.

Undgå vævende slutninger – Din sidste sætning bør stå helt klar i dit hoved, inden du begynder at fortælle. Husk, hvor du vil hen med din historie.

Ingen stand-up – Vi kan godt lide sjove mennesker, men de skal fortælle historier – ikke jokes. Til StorySlam er alle historier tilladt: Sjove, sørgelige, tragiske, humoristiske, rørende. Bare det er historier.

Kontaktformular

Jeg vil gerne høre mere om at være fortæller

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, kan du også skrive dig op for at høre nærmere.