Storyslam

Levende historier fortalt live!

Spilleperiode // StorySlam 2024
 30. januar
21. marts
15. maj
Tidspunkt
19.30
Spillested
BlackBox
Varighed
120 min.

Priser inkl. gebyr

Standard
95,-

Studerende / unge u. 25
75,-

Den store fortælledyst

Teater Katapults store fortælledyst, StorySlam, er en konkurrence i historiefortælling stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth . Sjove, alvorlige og skæve historier på 5-6 min. fra hverdagens Danmark fortalt live! Fortællerne er almindelige mennesker med virkelige historier fra deres liv.

Billetter til forårets Slams kan købes nu! Traditionen tro er der på ægte uformel, storyteller-vis en dåseøl inkluderet i billetprisen.

Går du rundt med en god historie eller en lyst til at fortælle? Så har du muligheden for at gribe mikrofonen til StorySlam 2024!
Alle historier er velkomne; sjove som alvorlige eller skæve historier. Måske er det dig, der går hele vejen til finalen og vinder den lækre rejsepræmie? Læs mere om at blive fortæller HER!

Stem på din favorit

Det er publikums fornemmeste opgave at heppe og stemme på aftenens favorit-fortæller. Som publikum er det altså dig, der i fællesskab med juryen bestemmer, hvem der vinder aftenens fortælledyst. Vidt forskellige historier fra vidt forskellige mennesker er på tapetet, og du sender den fortæller, du bedst kan lide, videre i konkurrencen.

Hvert StorySlams vinder ryger nemlig videre til StorySlam GRAND SLAM, som finder sted hvert år i december. Her skåler vi i bobler og kårer årets bedste fortæller, som præmieres med en rejsepræmie!

Temaer

Hver omgang af StorySlam har et nyt tema, som én af fortællernes historie skal handle om.
Temaerne for foråret 2024 er:

30. jan. // ‘Den der pinlige historie’
21. mar. // ‘Dengang jeg tog den forkerte beslutning’
15. maj. // ‘Sommerfugle i maven’

Vil du være fortæller?

Går du og gemmer på sjove, rørende eller overraskende historier? Har du lyst til at gå på scenen med dem?

Det er vores seje fortællere, der gør StorySlam til noget særligt!

Alle kan blive fortæller til StorySlam – også dig hvis du har lyst til at fremføre to historier fra dit eget liv. Historierne skal fortælles i jeg-person og vare maks. 6 minutter.
Som fortæller kan du blive stemt videre til GRAND SLAM finalen, hvor der er en lækker rejsepræmie på spil! 

Vil du vide mere? Du kan tilmelde dig og læse tips og tricks til at være fortæller herunder.

Bliv fortæller