Workshop

Masterclasses

Katapult Akademiet kuraterer løbende masterclasses, workshop eller lignende aktiviteter, hvor professionelle scenekunstnere og dramatikere øser ud af deres viden og erfaring indenfor det dramatiske felt.

Hold øje med vores facebookside eller her på hjemmesiden, hvor vi løbende vil annoncere datoer for arrangementer. Oftest strækker disse aktiviteter sig over en enkelt aften eller max to dage.

Læs om aktuel/seneste masterclass her
Kursus

DramatikerLAB

Laboratorium, som navnet DramatikerLab er baseret på, lægger op til undersøgelse, fællesskab og nysgerrighed. DramatikerLab har været et fast indslag hos Teater Katapult længe før Katapult Akademiets tilblivelse, og er på mange måder det første stik til et talentudviklende program med individet i fokus.

Kurset fanger an med at afsøge afkroge, veje og små verdener i det dramatiske univers, hvorefter deltagerne beslutter sig for hvilken slags tekst, de skriver til en afsluttende reading/oplæsning, hvor spillere (mix af professionelle og vækstlag) vil lægge krop og stemme til deltagerens korte stykker.

Næste omgange DramatikerLab starter d. 11. september 2023 med dramatiker Ingeborg Bjarno Thomsen som hovedunderviser. Ansøgningsfrist 7. september.

Lukket for tilmelding
Kursus

Dramatikerpro

DramatikerPro – ”pro” som i produktion og professionel er ment til de dramatikertalenter, som har gået på DramatikerLab, og som ønsker at dygtiggøre sig endnu mere, og udvikle  sin egen kunstneriske praksis. 

DramatikerPro strækker sig over fem måneder, og kan rumme op til fire deltagere. Forløbet har ikke fast undervisning, faste mødetidspunkter, eller skriveøvelser. Snarere får deltageren mulighed for at koncentrere sig om en bestemt idé og tekst, i et forlød, der er tilrettelagt efter den individuelle deltager – både i form af hvor de er i deres tekstlige progression, deres faglige kompetencer og ikke mindst hvad de ønsker at opnå i deres dramatiske værk.

Deltagerne får grundig og jævnlig sparring med Katapult Akademiets dramaturg, og som supplement til sin skriveproces modtager de også en målrettet undervisning, gerne af en dramatiker i feltet eller en anden relevant fagperson.

DramatikerPRO for 2023 er i gang. Der er lukket for ansøgninger!

Ansøgning lukket

priser

Kurser

Medmindre andet er anført er priserne for kurserne DramatikerPro og -Lab som følger:

Normalpris: 1.750,- kr.

Masterclasses

Priserne for workshops varierer afhængigt af varighed men medmindre andet er anført er priserne for en-dags-masterclasses som følger:

Normalpris: 145,- kr.
Studerende: 95,- kr.
Nuværende kursister: gratis