You are going to die

14. - 16. november

SPILLEPERIODE
14. – 16. november 2024

Tidspunkt
Torsdag – fredag 19.30
lørdag 16.00

Varighed
70 minutter

Spillested
Teater Katapult // BlackBox

Sprog
Forestillingen er på engelsk

Priser inkl. gebyr

Standard 210,-
Seniorer (65+) 160,-
Kult Katapult + Studerende 110,-
Unge u. 25 år 75,-

Earlybird – køb før 1. aug 160,-

English description here

Et dyk ned i det 21. århundredes traumer

Adam Scott-Rowley, skaberen af den prisvindende og anmelderroste THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT, følger nu succesen op med YOU ARE GOING TO DIE. Som med forgængeren er der tale om exceptionelt teater: En totalt nøgen fremført nedstigning i eksistentiel angst! En surrealistisk meditation om udslettelse der balancerer mellem fysisk teater og performancekunst. En fælles udrensning, der giver os alle mulighed for at genopstå fra dybet med venlighed, humor og ydmyghed.

★★★★★ “Et fysisk teatermesterværk.” (Culture Vulture)

Der er altid lys i bunden af toiletkummen

Adam Scott-Rowley er en formskifter, der forvandler sig til karakterer, følelser, væsener og arketyper af alt, hvad du elsker og hader ved din eksistens. Han formår at kaste lys over de mørkeste hjørner af det menneskelige sind og vække medfølelse på de mest overraskende steder.

Som Ought to be Clowns skriver: “En lang nat i sjælen, fuld af højdepunkter og lavpunkter. Ting bliver aldrig så mørke, at du ikke kan se lyset i bunden af toiletkummen …

Stjernehøst fra Storbritannien

★★★★★ “Et virkelig overbevisende stykke fyldt af medmenneskelighed og medfølelse. You are going to die, men det skal vi alle – og når du engang kan acceptere det, ærligt og uden frygt, så er du fri til virkelig at leve.” (British Theatre Guide)

★★★★★ “En lækker tvetydig tone, der balancerer mellem morskab og melankoli.” (Fringe Biscuit)

★★★★ “Ord betyder ikke noget … alle karakterernes øjne virker evigt desperate. Måske søger de en menneskelig forbindelse.” (Shy Strange Manic)

★★★★ “Ganske enkelt utrolige præstationsevner, som er uden sidestykke.” (Theatre Reviews Design)

I den visuelle kunsts rige trækker abstraktion sig væk fra betydning og ind i en ren oplevelse. Linjer, form og farve overtager rollen fra et egentligt figurativt udtryk, og historien giver plads til en sensorisk følelsesstrøm.” (Lost in Theatre Land)

Adam Scott-Rowleys prisvindende THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT, spillede på Teater Katapult in 2018 – om den skrev Ungt Teaterblod:

★★★★★Forestillingen er yderst velproduceret, hylende morsom, provokerende, hjerteskærende og skræmmende alvorlig. Skuespillet er vidunderligt og teknikken on point. Jeg kan ikke andet end at være meget begejstret.” (Ungt Teaterblod)

Af og med

Internationalt gæstespil af
OUT OF SPITE THEATRE / ADAM SCOTT-ROWLEY

Skabt af
ADAM SCOTT-ROWLEY

I samarbejde med
JOSEPH PROWEN
TOM MORLEY

Medvirkende
ADAM SCOTT-ROWLEY

Lysdesign
MATT CATE