Svaneke

16.-17. november

SPILLEPERIODE
16.-17. november 2022

Tidspunkt
16. november kl. 19.30
17. november kl. 16.30

Varighed
70 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 190,-
Seniorer (65+) 140,-
Studerende 95,-
Unge u. 25 år 75,-
Årskortholdere 0,-

Kevin Doyle corona-strandet på Bornholm

Midt under corona-krisen i foråret 2020 strandede den amerikanske teatermand Kevin Doyle i Svaneke. Her begyndte han at studere livet og at tale med folk om, hvordan det er at leve i et lille samfund i undtagelsestilstand. Et år senere vender Kevin tilbage til Svaneke og taler med de samme mennesker. Hvordan har livet ændret sig? Hvad er der sket med dem? Og hvad er der sket med Svaneke?

SVANEKE er  et resultat af isolation og en standhaftig arbejdsmoral, hvor de mere positive senfølger af Covid-19 kommer til udtryk i denne teaterforestilling, der viser en amerikaners syn på et folkefærd så unikt som Bornholmerne.

International genrebryder

Da Kevin Doyle besøgte Svaneke på Bornholm, var det ikke planlagt, at det skulle ende ud med en forestilling – men hvad der startede som et uplanlagt projekt blev til en genrebrydende forestilling.

Kevin Doyle er dramatiker og instruktør med speciale i interdisciplinært teater og film. Han har arbejdet både i USA og i Europa siden 2008. Doyle har primært fungeret som dramatiker og instruktør, men har i de senere år udviklet sin egen tilgang til research-baseret performance. Hans metode er at fordybe sig i et særligt emne eller et særlig sted, og indsamle observationer, fotografier, video, objekter og interviews, som sættes sammen til en solo-performance.

Masterclass med Kevin Doyle

Katapult Akademiet har arrangeret en masterclass med Kevin Doyle efter forestillingen 17. november kl. 18-21. Doyle vil snakke om den tværfaglige disciplin, han bringer med til teatret. Her vil han undersøge temaer om abstrakt tænkning og komposition i scenerummet som metoder for dramatik. 

Du kan deltage gratis i workshoppen med gyldig billet fra en af forestillingerne, ellers koster workshoppen 50 kr. Masterclassen er på engelsk og du kan læse mere om den i vores Facebook begivenhed.

NB! Der tales både engelsk og dansk i forestillingen.

Af og med

Gæstespil af
BORNHOLMS TEATER

Af og med
KEVIN DOYLE