STONE-FACE-BOOK

22.-25. november

SPILLEPERIODE
22.-24. november 2022

Tidspunkt
20.00

Varighed
Ca. 60 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 190,-
Seniorer (65+) 140,-
Studerende 95,-
Unge u. 25 år 75,-
Årskortholdere 0,-

Performance af Granhøj Dans og Mikolaj Karczewski

I en rørende performance om identitet bevæger Mikolaj Karczewski sig alene på scenen i et fysisk digt, der viser en stærk skildring af en mand og hans tilknytning til sten.

“Der er tydeligvis tale om et personligt projekt for den polske danser, der trækker på sine personlige erfaringer i en verden af sten. Mikołaj Karczewski formår at vise sin dansemæssige alsidighed i de vidtspændende musikvalg. Og vi aner et ungt menneske med en ukuelig, livlig fantasi og en bred, livgivende musikalitet.” (CPHculture)

Akrobatisk og højtflyvende fantasi

STONE – FACE – BOOK er en solo-forestilling fra Granhøj Dans, der altid bruger sin egen obstruktions-metode til skabelse af nye værker. I dette tilfælde med stenen som udgangspunkt. Sten i alle størrelser, udformninger og vægt. Gennem finurlig animation blæser Mikolaj liv i stenene, og de får nærmest en personlighed.

“En enestående scenefantasi med den utrolige højtflyvende akrobatiske danser Mikolaj Karczewski alene på scenen . . . . forvandles til en morsom og dynamisk svimlende oplevelse af, hvordan menneskelig modstand gør stentunge erfaringer til noget at bygge videre på.” (Danstidningen) 
 
STONE – FACE – BOOK er en forestilling af Palle Granhøj skabt med materiale af og i tæt samarbejde med performeren Mikolaj Karczewski.

Af og med

Gæstespil af
GRANHØJ DANS

Instruktør
PALLE GRANHØJ

Performer
MIKOLAJ KARCZEWSKI