Scratch Night

26.-27. november

SPILLEPERIODE
26.-27. november 2022

Tidspunkt
Hele dagen
Program lanceres snarest

Spillested
Teater Katapult

Priser
Gratis,
men husk at book billet

Gratis showcase-festival

Katapult Akademiet præsenterer hvert halve år showcase-eventet Scratch Night!

Scratch Night er inspireret af en række teatre i England, hvor show-casing af projekter med dramatikere i fokus er normal praksis. I Katapult Akademiets udgave vil du som udefrakommende publikummer få et unikt indblik i resultatet, men også processen, for de forskellige udviklingsprojekter, der har været tilknyttet Akademiet på den ene eller anden måde.

Scratch Night er en to-dages mini-festival, hvor dramatikere fra Akademiet, har mulighed for at vise sit arbejde frem i form af readings, talks, filmvisninger, debatter og live-podcast.

Det er også en oplagt mulighed for branchen og andre med interesse for ny dansk dramatik at komme og socialisere i hyggelige og uforpligtende rammer, mens fremtidens teaterprojekter bliver præsenteret.

Du er hjertelig velkommen i Teater Katapults sale på Godsbanen til to dage med en masse spændende ny dramatik fra Katapult Akademiet. Vi kommer til at have et fuldt pakket program fra lørdag eftermiddag til søndag eftermiddag.

Vi har blot 100 – gratis – billetter pr. dag, som giver adgang til hele programmet den dag. Det er helt okay at booke billet til begge dage.

Det sker til scratch night

Til Scratch Night i april 2022 kunne de fremmødte bl.a. opleve oplæg, oplæsninger og filmvisninger fra dramatikerne Niclas Ashkan Johansen, Sophie Zinckernagel og Amira Jensen.

Til Scratch Night i november 2022 vil der igen være et fyldt program, som fx:

– Readings fra DramatikerPro 
– Reading fra Writers in Residence forløbet 
– Paneldebat om fremtidens dramatik-udvikling

NB! Lørdag aften holder vi en lille fest, mens vi søndag morgen spiser brunch sammen.

Af og med

Scratch Night arrangeres af
KATAPULT AKADEMIET