Årets Talent Teater

Putin watches me while i have sex

20.-22. september

SPILLEPERIODE
20.-22. september 2022

Tidspunkt
20.00

Varighed
50 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 130,-
Seniorer (65+) 90,-
Studerende 65,-
Unge u. 25 år 60,-
Årskortholdere 0,-

Tragikomisk fortælling om giftig maskulinitet

Kan man udleve en fantasi, hvor man er i en rolle … og samtidig være sig selv? Har Putin nogensinde googlet: “Hvorfor kan jeg ikke få udløsning?” Tænker kvinder kun på sex?

Mød David, David fra salgsafdelingen. En ung og sårbar mand, der som så mange andre kæmper med en nagende fornemmelse af, at han ikke er og aldrig vil blive god nok. At han ikke helt passer ind i den hyper-seksualiserede verden, han lever i. At han ikke er sexet nok, social nok, ambitiøs eller karakterstærk … og modsat sin formfuldendte kæreste Camilla går David mere i et med væggen. Han er bare David, David fra salgsafdelingen. 

Men hvorfor skal David acceptere en verden, hvor han ikke er god nok, når han kan skabe sin egen? En verden hvor alle hans fejl og mangler kan forsvinde som dug for solen, hvis bare han bliver en stærk mand. En mand med magt og muskler. En frygtet mand. En mande-mand. En fucking Putin.

Inspireret af Rusland

PUTIN WATCHES ME WHILE I HAVE SEX vandt udviklingsprisen til teaterfestivalen Quonga i efteråret 2021 og er udviklet af dramaturgerne Nikoline Grinsted og Emma Asmussen. De har været inspirerede af en rejse til Rusland, og den iscenesættelse de oplevede af Putin som et maskulint symbol. 

Forestillingen sætter spørgsmålstegn ved den iscenesættelse, der hylder “den stærke mand” uden refleksion over mandens handlinger. Den behandler forholdet mellem køn, maskulinitet i vores samtid og ikke mindst identitet i en digital tidsalder præget af sociale medier.

NB! Forestillingen er på dansk. Den anbefalede aldersgrænse for forestillingen er 15+

Af og med

Gæstespil af
EMMA ASMUSSEN
NIKOLINE GRINSTED

Instruktør
EMMA ASMUSSEN
NIKOLINE GRINSTED

Medvirkende 
ASGER VIGGO KORREMAN NIELSEN
VANESSA SCHMIDT BACHMANN
EMMA ASMUSSEN

Dramatiker
EMMA ASMUSSEN

Dramaturg 
NIKOLINE GRINSTED