PÅ VEJ

14.-16. maj

SPILLEPERIODE
14.-16. maj 2024

Tidspunkt
14. maj kl 19:30
15. maj kl 17
15. maj kl. 20
16. maj kl 17
16. maj kl 20

Varighed
45 minutter

ALDERSGRÆNSE
13+

Spillested
Kabinettet / Teater Katapult

Priser inkl. gebyr
Standard 85,-

Trashy, legende og poetisk monolog

”Byen er som den altid har været, folk er på vej hjem. Bilerne, cyklerne og menneskene. Alle fletter de ind og ud af hinanden. De fleste kigger frem. Få kigger ned. Ingen kigger op.”

“PÅ VEJ “ er en trashy, legende og poetisk monolog om menneskets jagt på meningen med det hele. Vi lever i en verden, hvor fremgang, vækst og individualisering er i høj kurs.

Alle er på hver deres rejse, og teknologien har gjort det nemmere at undgå friktion fra andre mennesker.

”Må jeg sige noget kontroversielt? Jeg gad godt prøve at bo på gaden. At hver dag handlede om at overleve. At jeg kun havde mig selv. Det tror jeg kunne være en fed udfordring. Jeg var engang på sådan en overlevelsestur i Sverige. Hold op, det var fedt.”

“PÅ VEJ” skildrer livet på den samme vej, den samme gade, i en moderne storby. Midt på vejen sidder en hjemløs mand på sin Ikea-pose. Dag ud og dag ind betragter han de mennesker der, modsat ham, er på vej et sted hen. Hele tiden på vej videre.

Lonely Collective består af skuespiller Rasmus Arved Monrad og instruktør Agnes Pallesen. Forestillingen er inspireret af Rasmus’ oplevelse som performer i værket “Subsistens”, der blev skabt af Teater Fluks som en del af “United Change”.

TAK TIL

Dansk Skuespil-Forbund, Kaosteater, Nørgaards højskole og Teater Katapult.

Af og med

Gæstespil af
LONELY COLLECTIVE

Manuskript og Instruktion
AGNES PALLESEN

Medvirkende
RASMUS ARVED MONRAD