Teater Katapult søger en erfaren produktionsleder og regissør til et barselsvikariat.

JOBPROFIL

Som produktionsleder bliver du en central del af vores kommende egenproduktion og kernepersonen, der sikrer at tidsplanen og budgettet holdes, mens det kunstneriske hold har det godt og kan fokusere på det kunstneriske. 
Du bliver en del af et kunstnerisk hold bestående af skuespillere, teknikere, instruktør, lys- og lyddesignere og scenograf og det bliver dit ansvar at guide en produktion gennem et forløb med prøver, bygning af scenografi, erhvervelse af rekvisitter o.l., så vi sikkert når en premiere. Derudover bliver du ansvarlig for forestillingsrelateret kommunikation mellem teatrets administration og holdet. Ligesom du vil have ansvar for dele af budgettet herunder produktion, ophold, forplejning og transport. Stillingen er sat til 30 timer pr. uge hvoraf det må forventes, at der vil være færre timer i starten af ansættelsen og flere timer på skæve arbejdstider i slutspurten op til premieren i marts. Stillingen er berammet fra start januar til medio marts.


DIN PROFIL 

Du har været produktionsleder i kulturbranchen med produktion og afvikling af teater, tv, koncerter, film el lign. Du er vandt til at stå i spidsen for en stram økonomistyring kombineret med at hente gode tilbud hjem og indgå i en dialog med det kreative hold om prioriteter.

Du er stærk til at samarbejde og kommunikere tydeligt på tværs af faggrupper. Du går ind i problemstillinger og løser opgaver hurtigt. Du arbejder gerne bag computeren, men tager også genre en malerpensel i hånden eller får indkøbt det nødvendige.

Du formår at holde hovedet koldt, når premieren nærmer sig og slutspurten sættes ind, ligesom du evner at bevare overblikket i pressede situationer.

Du er godt til at lytte og finde en vej gennem forskellige ønsker og behov i jagten på det fælles bedste.


VI TILBYDER 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling på en arbejdsplads med høje kunstneriske ambitioner, hvor hver dag indeholder nye udfordringer, og hvor du indgår i et team af kreative personer, der brænder for kulturlivet og teatret.


Vi glæder os til at høre fra dig senest 9. december og gerne før. Der kan blive holdt samtaler løbende. Send din ansøgning til job@katapult.dk. Skriv ’produktionsleder’ i emnefeltet.


Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte administrator og produktionsleder Katrine Tøt på 86 20 26 99.

Teater Katapult søger HANDS
til hjælp ved gæstespil.

Teater Katapult har i løbet af en sæson mange forskellige forestillinger, der kommer forbi vores sale.


Når forestillingerne skal rykke ind og ud hos os, har vi brug for stærke hænder til at slæbe kulisser og sætte ledninger til de rigtige steder.


Der vil altid være en scenemester til stede, som kan hjælpe og forklare opgaverne.

Dine arbejdsopgaver

- Opsætning og nedtagning af kulisser

- Opsætning og nedtagning lys

- Opsætning og nedtagning lyd


Dine kvalifikationer

- Du er ikke bange for at trække i arbejdstøjet og tage fat

- Du er pålidelig og møde til aftalt tid

- Du behøver ikke have sceneteknisk erfaring, men det vil være en fordel.


Der er ikke tale om fast arbejde, men om løbende arbejdsdage ud fra vores sæsonprogram og ud fra krav, der opstår i forbindelse med de forskellige gæstespil/forestillinger. Jobbet vil derfor egne sig godt til studiejob.

Arbejdstiden vil ofte være i hverdage - både i løbet af dagen og om aftenen.


Hvis dette lyder som noget for dig, skriv da til kristian@katapult.dk.
  
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 86 20 26 99 - spørg efter administrator Katrine Tøt eller scenemester Kristian Vad.

Websitet er bygget i Ajour CMS