TEATER KATAPULT SØGER SALGS- & PR ASSISTENT MED FLAIR FOR SOCIALE MEDIER

(off. løntilskudsjob; 30-37 timer)

Har du lyst til at få erfaring og netværk i teaterbranchen. Har du flair for at bygge gode kunderelationer op? Banker dit humane hjerte for at påvirke den verden, du lever i? Kan du ”gå ind i folk med træsko på” og inspirere dem til at søge teateroplevelser? Kan du holde mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket? …så er Teater Katapult måske det rigtige sted for dig.

Hvem er vi?
Teater Katapult flyttede i 2012 til nye og større lokaler på Godsbanen og blev til et 100% professionelt teater, som stadig favner vækstlaget. Vi har nationale og internationale gæstespil og co-producerer og producerer selv to årlige forestillinger. Teater Katapult har - ud over teater på scenen – også det interaktive formidlingskoncept AudioMove til erhvervslivet, turistbranchen og uddannelsessektoren. Katapult arbejder også med udvikling af ny dansk dramatik i DramatikerLab. Vi er pt. 4-5 medarbejdere, en række projektlønnede og mange frivillige.

Vi søger?
Vi har meget travlt og søger derfor en energisk Salgs- og PR assistent, der har lyst til at blive en del af et lille ambitiøst team på Teater Katapult. Dine arbejdsopgaver bliver alsidige, men du vil primært få opgaver, der kan hjælpe med at løfte…

- Vores kampagner på de sociale medier samt vedligeholdelse af vores helt nye hjemmeside.
- Sparring med Kommunikationsansvarlig og teaterchef ift. udvikling af den generelle branding.
- Bistand ifm. vores årskortholdere og begyndende erhvervsnetværk.
- Ansvarlig for vores billetsystem, billetbookinger mm.
- Evt. opsøgende salgsaktiviteter og kontakt ifm. gruppesalg til skoler, virksomheder mm.
- Ad hoc opgaver som der normalt er på en lille arbejdsplads

Du vil referere til vores ansvarlige på kommunikation, PR og salg – og du vil ud over branding indgå i generel sparring på PR- og markedsføringstiltag med den kommunikationsansvarlige og teaterchefen.

Kvalifikationer:
Du er udadvendt og kan skabe relationer hurtigt. Du har en vis viden og indsigt i kultur- og underholdningsbranchen. Du skriver godt. Du er noget af ”en ørn” til de sociale medier (Facebook/ Instagram) – og ikke mindst er du ikke bange for at tage telefonen og kontakte folk ifm. salg.
Du har lyst til at arbejde i et til tider kaotisk og hektisk miljø. Du er organiseret, fleksibel og kan arbejde selvstændigt. Du elsker - ligesom vi - at gøre noget godt i verden og gøre det gennem formidling og underholdning.

Ansættelse…
Snarest muligt. Kort ansøgning sammen med CV skal være teaterchef Torben Dahl i hænde hurtigst muligt og senest d. 24. april kl. 14.00 på job@katapult.dk

Teater Katapult - Skovgaardsgade 3 - 8000 Aarhus C - tlf. 8620 2699 - katapult.dk
Websitet er bygget i Ajour CMS