Novembervejr

14.-16. november 2023

SPILLEPERIODE
14.-16. november 2023

Tidspunkt
19.30
Varighed
ca. 50 minutter + aftertalk

Spillested
Teater Katapult
Priser inkl. gebyr

Standard 130,-
Seniorer (65+) 90,-
Studerende 65,-
Unge u. 25 år 60,-
OBS: Denne forestilling er ikke inkl. i årskort

En forestilling, som kaster lys over depressionens skygge og samfundets begrænsninger

 

NOVEMBERVEJR er en barsk og personlig forestilling, der giver et unikt indblik i depressionens mange facetter. Forestillingen er skrevet og instrueret af Chadi Abdul Karim i det nystartede performance arts studio AIWA AIWA beliggende i hjertet af Gellerup.

I forestillingen møder vi et menneske, som gennem længere tid har kæmpet med depression, og som denne aften vælger at smide håndklædet i ringen og gøre en ende på sit liv. Mens han forbereder sig på at tage det ultimative valg, reflekterer han over situationer med sundhedssystemet, arbejdsplads, familie og venner i hans liv, som har ført ham til denne skæbnesvangre beslutning.

Chadi i virkeligheden

NOVEMBERVEJR tager udgangspunkt i en meget mørk periode i Chadis eget liv. I 2015, efter flere tragiske omstændigheder, fandt han sig selv i et dybt hul: “Jeg var knækket, jeg havde mistet flere af mine nærmeste, og følte mig alene og fortabt, jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg var hårdt ramt,” siger han selv om den tid.

I forestillingen beskriver hovedpersonen det blandt andet sådan: “Nogle gange har jeg gode perioder, andre gange må jeg arbejde lidt for det. Ser du, der er et mørke i mig, ikke noget ondt. Men tomt, som et sort hul inde i mig, der ernærer sig af den smule glæde der kunne være i mit liv. Jo mere glæde der er, des stærkere bliver mørket.“

Det svære i livet frem i lyset

For at kunne gøre NOVEMBERVEJR så relevant som muligt, har Chadi haft samtaler med sin læge, men også med formanden for Selvmordsforskning.dk, Ole Kamp, der siger: “Vi har brug for at tale om de svære sider af livet. Brug for at turde dele dem og vores sårbarhed og for at se, at der er nogen omkring os, der er kommet videre.”

Chadi Abdul Karim, autodidakt skuespiller og instruktør, har tidligere, som den eneste skuespiller på scenen, været med til at vinde en Reumertpris med Opgang2’s forestilling 4EVER.

Efter forestillingen vil der være mulighed for aftertalk for de interesserede. Aftertalk tager ca. 30 minutter.

Af og med

Gæstespil af
CHADI ABDUL KARIM
skabt i performance arts studio AIWA AIWA

Medvirkende
CHADI ABDUL KARIM

Manuskript og iscenesættelse
CHADI ABDUL KARIM

Lyd-, lys- og videodesign
JENS MØNSTED

Støttet af
GELLERUP KULTURMIDLER OG STATENS KUNDSTFOND