Mother, tell me more

8. - 12. oktober 2024

SPILLEPERIODE
8. – 12. oktober 2024

Tidspunkt
Hverdage 20.00
Lørdag 17.00

Varighed
35 minutter

Spillested
Teater Katapult // Kabinettet

Priser inkl. gebyr

Standard 110,-
Seniorer (65+) // Studerende // Unge u. 25 år 85,-
Kult Katapult 60,-

Papirteaterkoncert på en bund af Pink Floyd

MOTHER, TELL ME MORE er historien om Syd og Emily, som vi oplever fra barndomsforelskelsen til den voksne længsel efter det svundne. Med udgangspunkt i Syd Barretts sange skabes et surrealistisk sangunivers, fuldt af længsel og poesi.

Papirteatret Meklenborg vender tilbage til Teater Katapults studioscene, Kabinettet, med endnu en teaterforestilling; MOTHER, TELL ME MORE!

Lyden af Pink Floyd i Aarhus

Det progressive og psykedeliske rockband Pink Floyds første guitarist – legenden Syd Barrett – havde uvurderlig betydning for udviklingen af gruppens musik, selv om han på grund af interne stridigheder om sit LSD-misbrug røg ud af orkestret allerede i 1968; kun tre år efter, bandet blev dannet. Den dag i dag hylder nuværende inkarnationer af Pink Floyd ham stadig fra scenen, når de spiller.

Sangene fortolkes af Meklenborgs “husorkester”, det århusianske band Undertow, sammen med flere solister, bl. a. Jakob Dahn og Mimse Frisk Jensen.

I forestillingen MOTHER, TELL ME MORE bliver kunstformen aktuel ved at gribe fat i nutidige fortællinger. Designeren Suse Hartung leverer de surrealistiske rammer og musikken skaber et sangunivers om de to hovedpersoner, Syd og Emily i denne papirteaterkoncert.

Forestillingens tekster er på engelsk.

Forestillingen er for voksne.

Papirteater på Katapult

Papirteatret Meklenborg – Danmarks eneste professionelle papirteater – har siden 2016 med fast base på Teater Katapult videreudviklet det traditionelle danske modelteater til en moderne kombination af analoge og digitale virkemidler, men hvor figurer og dekorationer stadig er i papir, der på den lille scene kan skabe et surrealistisk univers, med skift af perspektiv og dimension.

Meklenborg er ”teatret i teatret” på Katapult, når den, fine, gamle genre i hver sæson rykker ind på studioscenen Kabinettet og åbner dørene til en teaterform, man ikke har mange chancer for at opleve mere. Hos Meklenborg ofte med de skærpede sanser for nutiden og det eviggyldige som en væsentlig medspiller!

Af og med

Gæstespil af
PAPIRTEATRET MEKLENBORG

Dramatisering
PER BRINK ABRAHAMSEN
SØREN MORTENSEN

Scenografi
SUSE HARTUNG

Musik og tekst
SYD BARRETT

Solister
JAKOB DAHN (VOKAL)
MIMSE FRISK JENSEN (VOKAL)

Dukkeførere
MARIE THODBERG
SØREN MORTENSEN

Undertow
OLE MANDRUP
IB WULFF

JOHANNES GRØNAGER
SVEND EEG
SØREN MORTENSEN