LUCY MCCORMICK (UK)

Lucy and Friends

29. maj

SPILLEPERIODE
29. maj 2024

Tidspunkt
21.00

Varighed
60 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr
Pay what you can 50 kr. – 180 kr.
En kaotisk blanding af poledance, katteimitation, clairvoyance og en hurtig omarbejdning af socialpolitikken af den karismatiske Lucy McCormick.

Lucy McCormick er tilbage med sit mest ambitiøse queer-kabaretspektakel. Tag med Lucy, når hun afslører en kaotisk blanding af poledance, katteimitation, clairvoyance og en hurtig omarbejdning af socialpolitikken.

I en fortvivlet verden forsøger Lucy at skabe fællesskab og forbindelse på den eneste måde, hun kender til – gennem en smule sing-a-longs og en fejring af fjollethed. Lucy er en mester i teatralsk manipulation og knusende personlig sårbarhed og efterlader sit publikum med et behov for et kram, en tudetur og et hastende brusebad.

OM LUCY MCCORMICK (UK)

McCormick er en mester i ubehagelig usikkerhed … Den måde, hun leger med magt og autenticitet på, er en del af det, der gør hendes shows så vanedannende.”
– The Guardian

Lucy McCormick laver natklubs- og kabaretinterventioner og ekstravagante teatershows, der forener interessen for absurditet, feminisme og det groteske. Hendes praksis går på tværs af genrer og henter inspiration fra teater, performancekunst, komedie og dans.

Forestillingen er en del af Genderhouse Festival. Læs mere her!

Køb billetter