Korny korner

Kosmonauterne

24. september + 13. maj

SPILLEPERIODE
24. september 2022
+ 13. maj 2023

Tidspunkt
20.00

Varighed
80 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 130,-
Seniorer (65+) 100,-
Studerende 100,-
Unge u. 25 år 100,-

Kosmisk impro-komik med grinegaranti

Kosmisk komik i sigte når KOSMoNAUTERNE i deres evigt, humoristiske kredsløb om jordboernes lattermuskler endnu engang lander på planeten Teater Katapult. De fynske, flerdobbelte Danmarksmestre i teater-sport har raketbrændstoftanken fuld af lyst til samspil med publikum om at skabe det sjoveste improkomik-show i universet!

Stjernegod grinegaranti

Erfaringen fra tidligere succes-optrædender landet over viser, at selv om det er KOSMoNAUTERNE, der konkurrerer i improvisation på scenen … så er det publikum, der vinder hver gang. Der er dømt vægtløse mundvige og garanti for stjernegode grin!

Ingen nævneværdig forudgående plan er lagt for den komiske planet-erobring, for de præmiebelønnede kosmonauters specialitet, improkomik, er netop kendetegnet ved, at det humoristiske output fra scenen skabes i samspil med et veloplagt publikums direkte input til, hvad der skal gå for sig.

På rejse ud i lattergalaksen

Showet med den himmelstræbende komik er på altid nyt og impro-anderledes – så har man været på en sjov rumrejse med KOSMoNAUTERNE tidligere, kan man alligevel roligt lade sig bortføre til endnu en tur i kredsløb og få en helt ny oplevelse ud af det!

Af og med

Produceret af
KOSMoNAUTERNE

Medvirkende
MORTEN KAMUK ANDERSEN
LARS UDENGAARD
SUNE ROHOLT MORTENSEN
MORTEN GIVSKUD
SUSANNE BILLESKOV