Korny korner

Kosmonauterne

26. oktober

SPILLEPERIODE
26. oktober 2024

Tidspunkt
20.00

Varighed
80 minutter

Spillested
Teater Katapult // BlackBox

Priser inkl. gebyr

Standard 150,-
Seniorer (65+) 110,-
Studerende 110,-
Unge u. 25 år 110,-
Kult Katapult 80,-

et svedigt comedyshow

KOSMoNAUTERNE er kodylgod comedy, der spiller for fulde sale over hele landet. De er flere gange kåret som de bedste i kongeriget til netop det de gør!

De spacey komikeres raketskib har dog muligvis parret sig med en tidsmaskine, inden sidste rumtrip? Pludselig har de fået et skvæt 1990-dance-popband over sig! Kom og oplev det, når ufoen lander …

Om det, der kommer til at foregå på scenen, har referencer til de glade 90’ere, hvor skuespillerne uge efter uge betrådte det fedtede dansegulv på Buddy Holly, mens de svedte pletvis til Haddaway, vides ikke. Det er nemlig dig, der fodrer dem med input fra stolerækkerne!

Så du kan jo sagtens foreslå en scene hvor ”dit kassettebånd med Aqua er gået i båndsalat”, eller scenen hvor ”billederne fra din aften på Crazy Daisy skal fremkaldes”. Eller det kan være noget tidløst som ”første besøg hos svigermor”. Kun fantasien sætter grænser, men en ting er sikkert – du får en hylende morsom aften.

KOSMoNAUTERNE indtager atter Teater Katapult igen, og selv om man har oplevet dem tidligere, kan man roligt tage med på rejsen igen: Showet er altid friskt og nyt på grund af impro-elementet, hvor løjerne på scenen baseres på input fra publikum.

KOSMoNAUTERNE i det Korny Korner

Hver sæson får nogle af de shows og forestillinger, som Katapult viser, mærkaten “Korny Korner”. Under den etiket venter noget af det mere morsomme, skæve og skøre, som teatret har på repertoiret. KOSMoNAUTERNE, med voks i håret og hængerøvsbukser, passer perfekt i den kategori!

Se stemningsvideo fra KOSMONAUTERNE

Af og med

Produceret af
KOSMoNAUTERNE

Medvirkende
MORTEN KAMUK ANDERSEN
LARS UDENGAARD
SUNE ROHOLT MORTENSEN
MORTEN GIVSKUD
SUSANNE BILLESKOV