ILT Festival

14.-18. juni

SPILLEPERIODE
14.-18. juni 2023

Tidspunkt
Se ILT Festivals hjemmeside

Spillested
Teater Katapult
+ øvrige teatre i Aarhus

Priser

Festivalarmbånd: 100 kr
giver 25% rabat på alle forestillinger

Køb billetter

Internationalt levende teater

Teater Katapult samarbejder med ILT Festival – Aarhus’ internationale teaterfestival, der præsenterer forestillinger inden for en bred vifte genrer, der spænder fra klassisk drama til dans, fysisk teater, installationer, dukke- og animationsteater, musik- og teaterkoncerter.

Festivalen byder desuden på en lang række sideaktiviteter, der henvender sig bredt til alle byens borgere og til både nationale og internationale branchefolk.

Se ILT på alle teatre i Aarhus

ILT Festival arrangeres af Teatret Gruppe 38, Teatret Svalegangen og Aarhus Teater i samarbejde med alle byens øvrige scener, der går sammen om at præsentere nogle af verdens mest anerkendte, internationale kunstnere.

I 2023 er det 8. gang, ILT Festival løber af stablen.

NB! Festivalarmbånd og billetter til ILT Festival 2023 kommer til salg, når vi nærmer os festivalen. De vil kunne købes via ILT Festivals website her.

Origin of a tale på Teater Katapult

ORIGIN OF A TALE spiller på Teater Katapult fra d. 17.-18. juni. Læs mere og book billet her.
Lørdag kl. 13.00 + 16.00
Søndag kl. 13.00 + 16.00
Billetter: 60-150 kr.  

Køb billetter

ORIGIN OF A TALE

AF COLLECTIF KAHRABE

ORIGIN OF A TALE udforsker de store mystiske fabler. På scenen former to performere skulpturer af ler, der sammen med gestik og stof skaber en poetisk og sanselig oplevelse for både børn og voksne.

Nysgerrig på mere?

Den første fabel har muligvis været formet i ler, før sproget blev så omfattende, som vi kender det i dag. Derfor er det centrale element i ORIGIN OF A TALE ler i både plader, pæle, blokke, basrelief og modelleret live. De to performere på scenen giver på den måde liv til forskellige figurer og rum. De fortæller fablernes historie og oprindelse med levende skulptur og tegning, bevægelse, objektmanipulation og lyd.

Fabler er mundtligt blevet overført mellem mennesker. Fra generation til generation. Fra område til område. De minder os om, at der var en gang, hvor grænser ikke var defineret, som de er i dag. Det eneste, der måske stadig let kan krydse de her grænser er, vores tanker og vores historier

Af og med

ILT arrangeres af
AARHUS TEATER
TEATRET SVALEGANGEN
TEATRET GRUPPE 38

I samarbejde med
BORA-BORA
TEATER KATAPULT
TEATER REFLEKSION
MUSIKHUSET AARHUS
ÅBNE SCENE/GODSBANEN
TEATERHUSET FILUREN
OG ANDRE LOKALE SAMARBEJDSPARTNERE