Korny korner

Halløj

1. oktober

SPILLEPERIODE
1. oktober 2022

Tidspunkt
20.00

Varighed
2 timer inkl. pause

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 190,-
Seniorer (65+) 140,-
Studerende 95,-
Unge u. 25 år 75,-
Årskortholdere 0,-

Cabaret og klimastrid mellem generationer

I en tid præget af modstand og vanskeligheder, hvor klimaet er en konstant bekymring blandt unge, sætter Jacob Morild generationernes genvordigheder som omdrejningspunkt i hans nyeste cabaret, HALLØJ.

♥♥♥♥ “Morsom, skævt, sort, slagkraftigt, galgenhumoristisk, ubarmhjertigt – man kan ikke andet end være imponeret!” (Politiken)

Jacob Morilds egen generation har selv haft travlt med over et halvt livs sammensurium af rigtige meninger, men også en generel umådeholden selvoptagethed. I HALLØJ lyser deres tåbeligheder mere og mere op i en verden, hvor de yngre generationer – heriblandt hans egen generations børn – stiller større og større og kraftigere og voldsommere spørgsmålstegn, ved hans og hans jævnaldrendes forvaltning af Klimaet, Kloden og dem selv i deres voksne liv.

HALLØJ er en satirisk skildring af generationskampen, der berører alt fra pensions-opsparinger og politisk korrekthed til nyliberalisme og socialisme.

★★★★ “Fremragende & ekvilibristisk” (Frederiksborg Amts Avis)

Café Liva og Jacob Morilds forestilling er et af de shows, der hver sæson får Katapults label for det mere morsomme, skæve og skøre. Korny Korner, kalder Katapult den del af repertoiret.

Jacob Morild i solo-cabaret

“Danmarks sjoveste sure mand” (Dagbladet Information)

Med HALLØJ præsenterer den 4x Reumert-nominerede dramatiker, satiriker, instruktør og skuespiller, Jacob Morild endnu en solo-cabaret i rækken af samtids-satiriske ytringer. Hans tidligere forestilling HURRA fra 2019 fik 5-stjernede anmeldelser og var en publikumssuccess.

Jacob Morild har siden 1987 været involveret i 50 cabaretter og har siden 1999 været kunstnerisk og administrativ leder af Café Liva. Han har modtaget Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris i 2014, De Danske Teaterforeningers Ærspris i 2014, Danske Teaterjournalisters Initiativpris i 2015 og er 4 gange kåret til Årets Revyforfatter.

Af og med

Gæstespil af
CAFÉ LIVA

Instruktør
JACOB MORILD

Medvirkende
JACOB MORILD