DRAMATIKER LAB – for talenter

“DRAMATIKER LAB – for talenter” er et udviklingsforløb, som Teater Katapult udbyder til dig, der brænder for at skrive og har lyst til undersøge og lege med det at skrive dramatik. Til dig, som gerne vil udvikle dine skrivefærdigheder i et inspirerende miljø.

Forløbet er for max. 8 deltagere, og består af 7 undervisningsgange af tre timer ca. hver anden uge, en halv times individuel dramaturgisk feedback på din tekst, samt en offentlig reading. I forløbet har vi fokus på skriveøvelser, karakterudvikling, dialog, tekstproduktion, tekstlæsning og sparring/feedback. Vi tror på en kombination af teori og praksis, derfor varetages undervisningsforløbet af en dramaturg og en dramatiker som gæstelære.

Forløbet er tænkt som en mulighed for udvikle dine evner som fortæller og karakterskaber, og der er intet krav om at din tekst skal have forbindelse med igangværende produktioner.

Din tekst skal ikke kun leve i din skrivebordsskuffe, så vi slutter forløbet af med en unik mulighed for at du kan opleve din tekst gennem professionelle skuespillere, som vil fremføre din tekst som en cold-reading.

ANSØGNING

Ansøgningen skal indeholde navn, alder, adresse, telefonnummer, mail, et uddrag fra en tekst, du har skrevet, samt din motivation for at ansøge.

Pris: 1200,-
Der starter nyt hold 3. oktober 2017.
Ansøgningsfrist onsdag den 20. september 2017 kl. 12.00 og sendes til tine@katapult.dk

Undervisningen finder sted tirsdage fra kl. 17-20

Datoerne for undervisningen i efteråret 2017 er 3.10, 10.10, 31.10, 21.11, 5.12, 19.12, 9.1

Underviser: Tine Voss Ilum + gæsteundervisere.

Tine Voss Ilum er cand.mag i dramaturgi (2015) og det er nu fjerde gang hun underviser i Dramatiker Lab. Hun har seneste hos Katapult været tekstdramaturg på Happy Nation skrevet af Bjørn Rasmussen og Tvang af Aleksa Okanovic. Herudover har hun i 2011 arbejdet med at udvikle dramaturgien for Hotel Pro Formas forestilling Latter i Mørket på baggrund af Vladimir Nabokovs bog af samme navn.

Websitet er bygget i Ajour CMS