DRAMATIKERLAB – for talenter

'DramatikerLab – for talenter' er et udviklingsforløb, som Teater Katapult udbyder til dig, der brænder for at skrive og har lyst til at undersøge og lege med det at skrive dramatik. Til dig, som gerne vil udvikle dine skrivefærdigheder i et inspirerende miljø. Forhåndserfaring er ikke nødvendig, men seriøs entusiasme er.

Forløbet er for max. 8 deltagere, og består af 7 undervisningsgange af tre timer ca. hver anden uge, en halv times individuel dramaturgisk feedback på din tekst, samt en offentlig reading. I forløbet har vi fokus på skriveøvelser, karakterudvikling, dialog, tekstproduktion, tekstlæsning og sparring/feedback. Vi tror på en kombination af teori og praksis, derfor varetages undervisningsforløbet af en dramaturg og en dramatiker som gæstelærer.

Forløbet er tænkt som en mulighed for at udvikle dine evner som fortæller og karakterskaber, og der er intet krav om at din tekst skal have forbindelse med igangværende produktioner.

Din tekst skal ikke kun leve i din skrivebordsskuffe, så vi slutter forløbet af med en unik mulighed for at du kan opleve din tekst gennem professionelle skuespillere, som vil fremføre din tekst som en cold-reading.

ANSØGNING

Ansøgningen skal indeholde navn, alder, adresse, telefonnummer, mail, et uddrag fra en tekst, du har skrevet, samt din motivation for at ansøge.

Pris: 1200,-

P.t. kender vi ikke præcis dato for opstart af næste hold, men det bliver i september 2018.

MERE INFORMATION kan indhentes hos teaterchef Torben Dahl på torben@katapult.dk
Websitet er bygget i Ajour CMS