Dissolve - Paul Foot

4. - 5. oktober

SPILLEPERIODE
4. – 5. oktober 2024

Tidspunkt
19.30

Sprog
Engelsk

Varighed
75 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 210,-
Seniorer (65+) 160,-
Kult Katapult + Studerende 110,-
Unge u. 25 år 75,-

Earlybird – køb før 1. aug 160,-

Så sjovt at du næsten forlader din krop

Livet er stress: forhastede morgenmåltider, sure chefer, indre konflikter og nævenyttige politikere. Men hvad sker der, når alt dette forsvinder – når alt du troede var virkeligt, bliver til sand mellem fingrene på dig. Paul opdagede svaret på livets store spørgsmål i udkanten af Lancaster.

Den Multi-award-vindende, britiske komiker, Paul Foot, kommer endnu engang til Teater Katapult. Denne gang med hans mest personlige, overraskende og banebrydende show nogensinde, ‘Dissolve’. Her fortæller han om livets store spørgsmål som eksempelvis Kong Tutankhamon og hvad Jesus kunne have opnået, hvis han havde været VVS’er.

Oplev ham på Teater Katapult med showet, som har taget hele Storbritannien med storm, og har høstet anmeldelser som: “[Får] publikum til at grine så hårdt, at de næsten forlader deres kroppe.”

Showet foregår på engelsk.

(ISH) Edinburgh Comedy Awards 2023 | Best Show Co-Winner

‘A stand-up set that leads us into the ineffable, and dares to leave us there’★★★★ Guardian

‘I will never, ever forget this beautiful show or how it made me feel. Inject Paul Foot into my veins, please.’ ★★★★★ Entertainment Now

‘Funnier and more daring than I’ve ever seen him… [has] the audience laughing so hard they’re about to leave their bodies’ ★★★★★ Chortle

Herligt skrækindjagende opråb...Stærkt trænger børnene igennem med deres alvor: garant for håb og en pant i fremtiden – og frem for alt et insisterende call for action!

Politiken

Skrækindjagende sjov... Klima i kommunen bliver kunst, der får hjertet til at krympe... En alarmistisk in-your-face-forestilling.

Iscene

Der er smæk på lige i hovedet på publikum... Hver og en går ud af teatret med spørgsmålet; Jamen hvad skal jeg gøre?

POV International

Pragtpræstation! En regulær pragtpræstation af Rikke Westi... En velspillet og velfortalt forestilling.

Frederiksborg Amts Avis

Er du klar til at blive blæst fuldkommen bagover af fakta, skam, optimisme, angst, aktivisme, livsglæde og død?... I Viktor Tjernelds tekst og iscenesættelse kommer vi hele følelsesspektret rundt, og vi bliver på mange måder tvunget ind i en position, hvor vi ikke længere bare kan være passive tilhørere... Tjerneld får om noget puttet ansvaret over på os tilskuere i en effektiv og personnær forestilling...

Det bliver skræmmende tydeligt, at det netop er de kommende generationer, som skal rydde op efter os allesammen... tænk på, hvad vi voksne kunne bidrage med, hvis vi tog opgaven alvorligt, og faktisk gjorde det så godt, som vi kan

Den 4. Væg

Forestillingen er en bombe under klimadebatten… Ingen kan gå uberørte fra AT LÆRE AT DØ.

Berlingske

En højt begavet, humoristisk og vellykket klimaforestilling… Det er en kraftpræstation; Westi løber et maraton i sin begavede underholdning, der giver publikum grund til at le højere og højere.

Wekkendavisen

Viktor Tjerneld får tilskuerne til at mærke sortsynet. Men han får os også til at smile – og hvor gør det godt at grine ad håbløsheden bare sådan et enkelt livsbekræftende sekund! Netop gennem latteren forstår vi, at handling er det eneste, der kan redde os... Netop fordi Rikke spiller så vidunderligt fysisk, kan man som tilskuer mærke, hvordan det er at tage en grankogle i hånden – og kaste den. Nu.

Dagbladet Information

Af og med

Gæstespil af
MUNGO PARK

Manuskript og Instruktion
VIKTOR TJERNELD

Scenografi
PETER SCHULTZ

Medvirkende 
RIKKE WEST
SEBASTIAN AAGAARD-WILLIAMS