BAD GUY

31. aug - 14. september

SPILLEPERIODE
31 aug. – 14. september 2024
Spiller ikke onsdag d. 4 samt søndag d. 8 september
Tidspunkt
hverdage 19:30, lør 16:00

Varighed
70 minutter

Spillested
Teater Katapult

Priser inkl. gebyr

Standard 210,-
Seniorer (65+) 160,-
Kult Katapult + Studerende 110,-
Unge u. 25 år 75,-

Earlybird – køb før 15. aug 160,-

KRISEN er ikke en fase!

Johannes hacker sin journal, hvor det fremgår, at CKI ikke mener, at han fremstår MASKULIN nok, og nægter ham den hormonbehandling, han så inderligt ønsker. Bare de kunne mærke det, han mærker. Bare de kunne se ham vippe på perronens kant, mens s-togene suser forbi, men istedet er tredje verdenskrig på vej og han har det forkerte køn.

Det går fandme godt.

Johannes flygter ind på internettets uendelige gange, og en dag dukker en chatboks op fra afsenderen, Mephisto, der tilbyder sin hjælp. Den eneste betingelse er, at Johannes skal lade ham “trænge ind i sig.” Forvirret og desperat indvilliger han, og snart finder han en pakke på sit dørtrin med maskulinitets-instrukser, og nu lykkes det – han får hormonerne, depressionen letter, men glædesrusen forvandler sig til noget foruroligende. En fascination af det kompromisløse. Det mørke. Lysten til at sætte hårdt mod hårdt.

En dag dukker en ny pakke op. Den indeholder et våben.

I BAD GUY kolliderer kriser på det personlige, nationale og globale plan. Følg Johannes’ rejse med sin indre kamp, og mærk hvordan den maskuline verdens konflikter afspejler sig i os alle. BAD GUY er også en forestilling, der kritisk belyser nationalstaters rolle i det globale samfund og den stigende militarisering, bl.a. Europa har oplevet siden Ruslands invasion af Ukraine.

OBS. Forestillingen er skrevet med feedback fra over 70 besøgende teatergængere i forbindelse med skitseforestillingen BAD GUY (tidligere KRISEN).  

Af og med

EGENPRODUKTION AF
Teater Katapult

MEDVIRKENDE
Lucia Vinde Dirchsen

TEKST
Aleksa Okanovic

INSTRUKTØR
Isabelle Reynaud

SCENOGRAFKONSULENT
Laura Rasmussen

LYS-OG LYDDESIGN
Jens Mønsted