Storyunivers

Udover at lægge scene til ny dramatik ønsker Teater Katapult at være en platform for historiefortælling. Vi præsenterer løbende en række fortællearrangementer som en del af vores fortælleunivers, heriblandt Danmarks største fortælledyst: StorySlam! Andre eksempler har været Fortælle-workshops, Vi fortæller og Storytelling Cross Seas – og der vil komme andre spændende tiltag fremover!

HVORFOR HISTORIEFORTÆLLING?

Teater Katapult tror grundlæggende på fortællingens evne til at forene mennesker på tværs af forskelle. Ved at dele det, vi har erfaret og følt, kan vi skabe forståelse for hinanden – og måske gøre afstanden mellem os lidt kortere. Vi ønsker med vores fortællearrangementer at give en stemme til mennesker fra alle hjørner, og hvad end du vil være med som fortæller eller publikum, så er det dig, der giver stemmen kraft. Hvis du gerne vil have et af vores fortællearrangementer på besøg i dit område kan du læse mere om Dine Fortællinger.

STORYTELLING CROSS SEAS

Katapult Akademiet er en pulserende platform for udvikling af ny dramatik og dramatiske talenter. Vi tror på, at vi alle bliver formet af de historier, vi fortæller os selv, og netop derfor er det vigtigt at blive ved med at skrive nye, spændende fortællinger, der kan skubbe til de normative rammer.
Katapult Akademiet vil gerne hjælpe ny dramatik frem i lyset før det bliver til færdigproducerede forestillinger, og på den måde være med til at udfylde det hul, der kan være imellem den gode idé og en færdig produktion. Det vil vi gøre i nye, udfordrende formater, og samtidig inddrage publikum i skabelsen af dramatik.

STORYSLAM

Udover at lægge scene til ny dramatik ønsker Teater Katapult at være en platform for historiefortælling. Vi præsenterer løbende en række fortællearrangementer som en del af vores fortælleunivers, heriblandt Danmarks største fortælledyst: StorySlam! Andre eksempler har været Fortælle-workshops, Vi fortæller og Storytelling Cross Seas – og der vil komme andre spændende tiltag fremover!

Podcasts

AudioMove er et unikt teaterkoncept bestående af et lyddrama, der lader opleveren leve sig ind i hovedpersonenes oplevelsesunivers – via høretelefoner, mobilteknologi og interaktive elementer. Brugeren af AudioMove bliver selv involveret i et dramatisk handlingsforløb, så vedkommende “forvandles” til hovedkarakteren i sit eget fiktive univers, mens han/hun bevæger sig rundt i virkeligheden.