Teater Katapult præsenterer

Krisen

- en skitseforestilling

26.-28. februar

SPILLEPERIODE
26.-28. februar 2024
Tidspunkt
19:30
Varighed
50 minutter

Spillested
Teater Katapult, Kabinettet
Pris eksl. gebyr
 50,-

Krisen 

Johannes er transmaskulin og ønsker brændende at være en biologisk mand, men går i hundene efter at have fået afvist en kønsskifteoperation. En aften dukker en mystisk chatboks op fra afsenderen, Mephisto. Han tilbyder ham hjælp med sin køns-transition. Johannes er forvirret, men accepterer det.

I løbet af de næste uger modtager han mystiske pakker og telefonopkald, og til alles overraskelse formår han at blive indlemmet i et hormon program. Han er ellevild! Han kan mærke glæden i sin krop, men også noget andet. Noget mørkere. En fascination af krig og en lyst til at sætte hårdt mod hårdt.

En dag dukker endnu en pakke op. Den indeholder en pistol.

Forestillingen udforsker kriser på det personlige, samfundsmæssige og globale plan. Det er en historie, der dykker ned i individets splittelse og viser, hvordan verdens konflikter afspejler sig i os alle. Det er også en forestilling, der kritisk belyser Vestens rolle i det globale samfund og dens stigende militarisering.

Bemærk: Publikums Feedback tages med i den videre skriveproces efter forestillingen, så du har mulighed for at sætte dit aftryk!

Af og med

MEDVIRKENDE
David Elnebo

INSTRUKTØR
Isabelle Colette Reynaud

DRAMATIKER
Aleksa Okanovic

DRAMATURG
Louise Christiansen &
Kaia Fransiska Frostmann Lundenes

Lys og lyd
Jens Mønsted