DETTE ER VAND

En helt almindelig lortedag!
Kan du have fornemmelsen af, at du er det eneste gode menneske tilbage i verden? Eller følelsen af, at ingen tager hensyn eller ansvar for hinandens liv længere? Eller vent ... måske er det dig selv, der er røvhullet?
P arbejder i et firma, der sælger kildevand på flaske - fra budgetudgaven til gourmetklassen. Mød P på den absolut værste dag i hans liv! 

Teater Katapults egenproduktion, DETTE ER VAND, er en slags komedie om os selv og verdens undergang. Om menneskers hensynsløshed overfor hinanden. Via dyster humor tegnes et skarpt billede af, hvordan menneskeligheden og nærværet i højere og højere grad er forsvundet i vores verden i dag. Og hvis vi forsøger at genvinde den, så er vi klodsede, pinlige, stædige i vores forsøg på at række ud over kløften, der deler os. Verden synes at være løbet tør for empati, og i DETTE ER VAND er P muligvis det eneste venlige menneske, der er tilbage. Han forsøger som en gal at række ud efter folk omkring ham i en søgen efter ægte relationer.

Julie Zangenberg tilbage på scenen i Katapults egenproduktion
P arbejder på en fabrik, der producerer og sælger vand. Kildevand på flasker - fra de billigste modeller til gourmet-klassen. Men da P prøver at påpege nogle problemer i virksomheden, bliver det begyndelsen på verdens dårligste dag for ham. En dag hvor hele menneskehedens samlede hensynsløshed synes at ramme ham. Og mens alle "slås" med hinanden, beslutter vandet sig for at tage en grusom hævn over menneskeheden ... 

I forestillingen vil man blandt andre møde Julie Zangenberg, der efter mange år med film og tv atter står på scenen i teatret.  Oplev nykomponeret musik, videodesign og levende animationer spille sammen med skuespillerne på scenen. Reumertvindende Anna Bro har skrevet manuskriptet og er inspireret af David Foster Wallace’s essay ”Dette er vand. Tanker om at leve som humanist”.

Teksten er bl.a. udviklet i Teater Katapults internationale writers lab-samarbejde med engelske Live Theatre i Newcastle, og instruktøren Moqi Simon Trolin – der også er tidligere leder af Mungo Park Kolding – skal stå for iscenesættelsen.

SPILLEPERIODE

31. okt.-7. nov. + 19. nov.-1. dec.

TIDSPUNKT

Alle hverdage kl. 20

Lørdage kl. 17

VARIGHED

Ca. 75 minutter uden pause


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Egenproduktion af Teater Katapult // Dramatiker Anna Bro // Instruktør Moqi Simon Trolin // Medvirkende Julie Zangenberg, Martin Geertz, Anna Ur Konoy og Matias Hedegaard Andersen // Scenograf Signe Krogh // Animationer Adrian Dexter // Komponist Jim Harbourne // Lyddesign Marcus Aurelius Hjelmborg
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere 2018/2019: 0,-
Årskortholdere 2018: 0, -

Aktuelle forestillinger

TRUE.STORY

- ikke flere smukke mennesker
18. - 21. september
VisKøb
KVINDE KEND DIN KROP på Teater Katapult

KVINDE KEND DIN KROP

- en collage af kvindeliv
2. - 3. oktober
VisKøb
KVINDE KEND DIN KROP på Teater Katapult

SCOTTISH FALSETTO SOCK PUPPET THEATRE (UK)

... nyt superhelte-sokkeshow!
11. - 14. oktober
VisKøb
SCOTTISH FALSETTO SOCK PUPPET THEATRE (UK)
Websitet er bygget i Ajour CMS