Har spillet

Dette er vand

SPILLEPERIODE
Ur-premiere 31. oktober 2018
Spillested
Teater Katapult

Kan du have fornemmelsen af, at du er det eneste gode menneske tilbage i verden. At hensynsløsheden har overtaget verden. Kan du have følelsen af, at ingen tager ansvar for hinandens liv længere? Eller vent… Måske er det dig selv, der er røvhullet!?

DETTE ER VAND er en slags komedie om menneskers hensynsløshed overfor hinanden. Via dyster humor tegnes et skarpt billede af, hvordan menneskeligheden og nærværet i højere og højere grad er forsvundet i vores verden i dag. Og hvis vi forsøger at genvinde den, så er vi klodsede, pinlige, stædige i vores forsøg på at række ud over kløften, der deler os. Verden synes at være løbet tør for empati, og i DETTE ER VAND er P muligvis det eneste venlige menneske, der er tilbage. Han forsøger som en gal at række ud efter folk omkring ham i en søgen efter ægte relationer.

P arbejder på en fabrik, der producerer og sælger vand. Kildevand på flasker – fra de billigste modeller til gourmet-klassen. Men da P prøver at påpege nogle problemer i virksomheden, bliver det begyndelsen på verdens dårligste dag for ham. En dag hvor hele menneskehedens samlede hensynsløshed synes at ramme ham. Og mens alle “slås” med hinanden, beslutter vandet sig for at tage en grusom hævn over menneskeheden. 

Oplev nykomponeret musik, videodesign og levende animationer spille sammen med skuespillerne på scenen. Reumertvindende Anna Bro, der har skrevet det ny manuskript, var bl.a. inspireret af David Forster Wallace’s essay ”Dette er vand. Tanker om at leve som humanist” og teksten er bl.a. udviklet i Teater Katapults internationale samarbejdsprojekt med engelske Live Theatre. ((Mød på scenen blandt mange andre fantastiske skuespillere, Julie Zangenberg, der efter mange år med film og tv atter står på scenen i teatret.))

Af og med

Egenproduktion af
Teater Katapult

Dramatiker
Anna Bro

Instruktør
Moqi Simon Trolin

Medvirkende
Julie Zangenberg, Martin Geertz, Anna Ur Konoy og Matias Hedegaard Andersen

Scenograf
Signe Krogh

Animationer
Adrian Dexter

Komponist
Jim Harbourne

Lyddesign
Marcus Aurelius Hjelmborg