Må vi fortælle din historie?

Er du en af dem, der sjældent eller aldrig stiller dig op foran andre og fortæller dine historier? Har du en historie, du gerne vil have fortalt? Vi vil gerne fortælle din historie.

OBS: Deadline for indsendelse af historier til Vi Fortæller: "At være anderledes" er 5. november 2019 ... men du kan stadig indsende historier til Vi Fortæller: "Bryllupsnat", som finder sted i januar 2020!

Vi præsenterer Teater Katapults kommende koncept, Vi Fortæller. Her vil vi skabe en række unikke aftener; alle ud fra hver deres forudbestemte tema/emne. Vi åbner dørene for op til 50 publikummer, der får mulighed for at komme med indenfor og – gennem historier – at lytte og møde mennesker de endnu ikke kender.


Vi har valgt nogle temaer og stiller teatrets virkemidler til rådighed. Du har mulighed for at sende os din historie om et af temaerne – og så vil vi ved hjælp af instruktion, lys, lyd og skuespillere fortælle din historie for publikum. Måske for første gang...


Vi er overbeviste om, at alle mennesker rummer utrolige, vidunderlige, anderledes eller overraskende historier, der aldrig – eller kun alt for sjældent – bliver fortalt. Vi ønsker med Vi Fortæller at mindske afstanden mellem mennesker, og at åbne et rum for nysgerrighed, indsigt og forundring.


Vores første to temaer er:


Vi Fortæller

”At være anderledes” (19. november 2019)

og

Vi Fortæller

”Bryllupsnat” (8. januar 2020)


Alle kan sende deres historie ind! Om du er ung, gammel, kantet, rund, fra øst eller vest. Vælg det ene eller det andet tema, og hvis du har en oplevelse fra dit liv, som relaterer sig til det, så send den til os på historie@katapult.dk. Mangler du inspiration til, hvordan du får sat ord på dine oplevelser, kan du kigge længere nede på siden – her finder du nogle tips til at skrive om det, du gerne vil dele.


Vi håber så inderligt, at du vil dele en historie med os. Kort eller lang! Lad dig inspirere af et tema og skriv, hvad du har oplevet, eller send os en lydfil hvis det er lettere for dig.


Vi vil behandle din historie med den største respekt og helt anonymt. Det er muligt, at vi er nødt til at forkorte nogle af de historier, vi får tilsendt, og måske må vi udvælge nogle til fremførelse, hvis vi modtager mange. Men vi pynter ikke på dem.


Historierne kan opleves på Teater Katapult fra næste sæson, når der er Vi Fortæller – at være anderledes i efteråret og Vi Fortæller – bryllupsnat” til vinter. Arrangementerne, hvor du kan høre andres (og måske din egen?) historie, bliver annonceret som en del af programmet på Teater Katapult. Du kan skrive til os netop nu – vi håber at høre fra dig og glæder os til at fortælle din historie til Vi Fortæller!

SPILLEPERIODE

19. nov. 2019 : Vi Fortæller -  'At være anderledes'
8. jan. 2020: Vi Fortæller - 'Bryllupsnat'
TBA


TIDSPUNKT

kl. 19.30


VARIGHED

ca. 90 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Skriveguide

Der er hverken en rigtig eller en forkert måde at skrive om, hvad du har oplevet, men her er lidt inspiration. Måske nogle af punkterne kan hjælpe dig i gang?


Beskriv hvad du oplevede

Prøv at starte fra begyndelsen. Beskriv det første du husker.


Beskriv hvor det foregik

Fortæl os lidt om hvor du var. Beskriv stedet.


Beskriv hvornår det var

Giv os en fornemmelse af tiden. Beskriv hvornår i dit liv du havde oplevelsen.


Beskriv hvordan det føltes

Del hvordan du havde det. Beskriv hvordan føltes det undervejs.


Beskriv hvad det betød

Giv plads til din eftertanke. Beskriv hvad du erfarede og hvad det har betydet.

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 60-

Aktuelle forestillinger

PASTA & MENN

- kærlighed og begær i sæsonens talentteater
3.-4. + 8. december
VisKøb
PASTA & MENN på Teater Katapult

StorySlam

- Danmarks største fortælledyst
GRAND SLAM 16. december
VisKøb
StorySlam på Teater Katapult

HAMLETMACHINE (LT)

- internationalt, intellektuelt oprør
17. december
VisKøb
HAMLETMACHINE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS