Teater Katapult søger piger til gæstespil af Mungo Park og Teatret st. tv.

Vi søger 15 piger i alderen 14-16 år til forestillingen PIGEN MED BOMBERNE den 4. - 5. november, 2020.


Lidt om forestillingen:
PIGEN MED BOMBERNE er naboens datter. En pige som sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det og nu prøver alle at forstå det og forklare det.
PIGEN MED BOMBERNE er fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen som er hovedpersonen men alle os andre der prøver at forstå hende. For hvad der sker der med os når vi mister orienteringen og skal frygte det vi troede var allermest trygt og ufarligt.


Forestillingen er den kontroversielle instruktør Tue Bierings nyeste efter Dark Noon og de Reumert-vindende succeser ROCKY! og IMOD ALLE ODDS.


Du behøver ikke have skuespillerfaring, men skal have lyst til at så på scenen. Du skal allerhelst turde være dig selv og gøre hvad du bliver instrueret til. Du får mulighed for at prøve at være en del af en professionel teaterproduktion og stå på scenen foran ca. 80 publikummer.

Du skal kunne deltage i forestillingen den 4. - 5. november, 2020, fra kl. 15 – 22. På dagen vil du få instruktioner og prøve sammen med en koordinator og teknikken fra kl.15. Du vil blive sat ind i konceptet som overordnet går ud på, at du under forestillingen modtager sms med instruktioner om, hvad du skal gøre. Sms som fx “læs følgende højt”, eller “gå til bagscenen og sæt dig”, eller “kig på den der taler”, eller “spil sit yndlingsspil på din telefon” osv. Om aftenen går det så løs og du kommer på scenen sammen med tre professionelle skuespillere.

Det skal nævnes, at opgaven er frivillig og derfor ulønnet. Men vi lover en unik oplevelse og et rigtigt spændende og sjovt forløb.

Hvis du vil være med, skal du kunne deltage i en casting. 

Castingen foregår på følgende adresse: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus.


Du tilmelder dig ved at skrive en mail til vores dramaturg, Anne Stegler Bjerrum, på anneb@katapult.dk med dit navn, alder og et vellignende billede af dig selv.


Husk at dine forældre eller primære omsorgsperson skal sende den endelige ansøgning for dig.


Vi glæder os meget til at se dig!


Bedste Hilsner

Teater Katapult


Websitet er bygget i Ajour CMS