Refusion og tilskud

Teater Katapult vil så gerne have unge i teatret. Derfor er de fleste af vores forestillinger også refusionsberettigede. Ordningen er forskellig fra kommune til kommune. Det er en del sjovere at være i teatret end at høre om denne ordning, men kort fortalt betyder det, at staten refunderer 50 % af kommunens udgifter til forestillinger for de kommunale institutioner. I Aarhus refunderer Aarhus Kommune yderligere 50 % af kommunale skolers teaterindkøb indenfor et rammebeløb. I Aarhus Kommune gælder refusionsordningen også private skoler, der kan søge statslig refusion gennem kommunen.

Er du i tvivl om, hvordan ordningen ser ud i din kommune, kan du kontakte din kommunes skoleforvaltning. Og du er også vældig velkommen til at kontakte Teater Katapult på 8620 2699 eller info@katapult.dk. Så hjælper vi alt, hvad vi kan.

Undervisningsmateriale

Der er undervisningsmateriale til mange af forestillingerne på Teater Katapult. Kontakt teatrets administration på info@katapult.dk eller 86 20 26 99 for at høre nærmere.

Workshops for skoler og ungdomsuddannelser

I denne sæson kickstarter Teater Katapult et nyt projekt for skoler og ungdomsuddannelser. Der bliver gennem forberedende workshops til udvalgte forestillinger mulighed for at facilitere elevens møde med teaterforestillingen. Gennem praktiske øvelser, der både har en fysisk, debatterende og skriftlig karakter, etableres forskellige indfaldsvinkler til den konkrete forestillings virkemidler, genre og tematik, så eleven opnår en dybere forståelse for teater som spejl for deres egen omverden.


Er du lærer eller underviser? For mere info om workshop-muligheden for jeres skole eller ungdomsuddannelse kan du klikke her.


Websitet er bygget i Ajour CMS