Refusion og tilskud

Teater Katapult vil så gerne have unge i teatret. Derfor er de fleste af vores forestillinger også refusionsberettigede. Ordningen er forskellig fra kommune til kommune. Det er en del sjovere at være i teatret end at høre om denne ordning, men kort fortalt betyder det, at staten refunderer 50 % af kommunens udgifter til forestillinger for de kommunale institutioner. I Aarhus refunderer Aarhus Kommune yderligere 50 % af kommunale skolers teaterindkøb indenfor et rammebeløb. I Aarhus Kommune gælder refusionsordningen også private skoler, der kan søge statslig refusion gennem kommunen.

Er du i tvivl om, hvordan ordningen ser ud i din kommune, kan du kontakte din kommunes skoleforvaltning. Og du er også vældig velkommen til at kontakte Teater Katapult på 8620 2699 eller info@katapult.dk. Så hjælper vi alt, hvad vi kan.

Undervisningsmateriale

Nedenfor finder du links til download af undervisningsmateriale til en række af sæsonens forestillinger. Hvis du ikke finder det, du søger, så kontakt teatrets administration på info@katapult.dk eller 86 20 26 99.


BERUSELSE

ALT FOR VERDEN

Websitet er bygget i Ajour CMS