Et varieret og relevant program

Teater Katapult præsenterer hver sæson 15-20 samfundsrelevante og tankevækkende gæstespil, 1-2 egenproduktioner og en række andre arrangementer med fortællingen som omdrejningspunkt. Om det så er comedy eller StorySlam, så ligger fokus på fortællingen, nærheden og ægtheden.


Her nedenfor kan du se en en video, hvor Teater Katapults team fortæller lidt om teatret og om, hvad vi gerne vil med det, vi sætter på scenen + du kan se, hvad der er på det spændende og kvalitetspakkede repertoire i sæson 2020/2021. Videoen er lavet af  M2 Film/WE ARE M2, der i efteråret 2020 har fået titel af Charge d'affaires i Katapults Erhvervsnetværket Ambassaden.

Det skrivende teater

Teater Katapult har eksisteret siden midt 90erne og er opstået ud af et ønske om at behandle aktuelle tematikker fra den verden, der omgiver os; sparke debatter i gang, vække eftertanke og slå publikums autopilot fra. Derfor har Katapult også fra starten været det skrivende teater med fokus på den tekst, der danner grundlaget for scenekunsten.


Ud af dette fokus på teksten springer projekter som DramatikerLab og WriterDirector Lab. Så teatrets egenproduktioner er ofte eksempler på, hvad det lokale scenekunstmiljø i Aarhus kan præstere, når der satses på synergierne helt fra de tidligste faser.


Websitet er bygget i Ajour CMS