AudioMove Uddannelse

AudioMove tager udgangspunkt i fantasien og at man ikke blot er en passiv part i en læringssituation. Man bliver en aktiv del af undervisningssituationen og lader læring være noget man ikke blot skal forliges med.
Med AudioMove vil man ikke kun være en del af historien. Man vil have hovedrollen i sit eget læringsunivers. Ens egne handlinger bliver et afgørende element i din læringsproces.


AudioMove er en innovativ måde at håndtere læring på. Vi benytter os af kendt teknologi, der appellerer til børnenes interesse. Det er meningsfuldt, følelsesladet, handler om én selv, der er kropslig bevægelse involveret, der er sociale relationer involveret og der er en samlende fortælling. Disse punkter ligger op til at stimulere engagement i læringen på nye måder.

Hvad kan AudioMove uddannelse?

Med AudioMove uddannelse kan man engagere og involvere eleverne i læringsprocessen på en ny og vedkommende måde, der får alle sanserne i spil. Man kan binde læringselementerne sammen med en fortælling og derved blive underholdt samtidig med, at der sker en indlæring. Denne model kan overføres til brug i en række andre uddannelsesinstitutioner. 

De udvalgte – for Idrætssamvirke

Denne AudioMove er egnet til 7.-9. klasser i fagene biologi, matematik og geografi. En gruppe elever skal gennem en miljøgyser, for at redde naturen. 

Året er 2022 og naturen i Danmark er ramt af en farlig virus. En gruppe udvalgte elever er sendt på en mission i det endnu usmittede naturområde ved Hasle Bakker. De skal undersøge hvordan forskellige biotoper ser ud når de er sunde og raske. Men det er ikke helt ufarligt…


De Udvalgte kører stadig i bedste velgående i Hasle Bakker. Læs mere her, hvis I har lyst til at være nogle af de udvalgte!

Produktionen er af ældre dage, men en video fra 2010 viser tydeligt hvordan AudioMove kan være et spændende interaktivt læreringsredskab. Se videoen her


Kan du bruge AudioMove?

kontakt Teater Katapult for en uforpligtende snak om dine muligheder med AudioMove.

Kontakt

Websitet er bygget i Ajour CMS