AudioMove - Turisme

Turister er den primære målgruppe for denne type af AudioMove-produktioner. Opleveren er i centrum, og er i høj grad en aktiv deltager i dramastykket. Omdrejningspunktet er selve ruten, og de ting som opleveren ser undervejs.

Det dramatiske forløb krydres nemlig med fakta om det sted, hvor opleveren befinder sig.

Vi har tidligere lavet turismeproduktioner i f.eks. Aarhus, Horsens og i Aakjærs Kunstnerhjem Jenle. Læs lidt om de forskellige produktioner her:

Hikuins Blodhævn - Aarhus

I 2009 i Aarhus kunne ’Hikuins Blodhævn’ opleves, hvor både gader, stræder og seværdigheder i Aarhus spillede en central rolle i fortællingen. Opleveren kom simpelthen på en gåtur rundt i mange af byens attraktioner i form af en interaktiv byvandring. Læs mere og lyt her

Gama - Horsens

I Horsens blev opleveren selv involveret i et dramatisk handlingsforløb som hovedkarakteren i sit eget teaterstykke. ’Gama’ er en fortælling om den unge medicinstuderende, Kristian, som er kommet tilbage til sin barndomsby Horsens for at deltage i sin søsters begravelse. Du forvandler dig til hovedkarakteren Kristian. På vej mod kirken får du en mystisk opringning. En kvinde hævder, at hun har en besked til dig fra Johanne. Den ellers så rationelle Kristian (dig!) kommer på en hård prøve, for kvinden påstår, at hun er Anna Christina Bering - opdagelsesrejsende, Vitus Berings afdøde hustru. Læs mere og hør noget af produktionen her

Rethink Aakjær (pilotprojekt)

Store dele af Jeppe Aakjærs omfattende forfatterskab er blevet til på Jenle i arbejdsværelset på kvisten på 1. sal. Med årene kom hans forfatterskab til at stå på tre ben: den socialt indignerede agitation, hverdagslivets fællesfortællinger og de lyriske og ofte sangbare digte om folk og natur. Den dag i dag lever mange af hans digte i bedste velgående. Læs mere om og lyt til  Rethink Aakjær  (pilot projekt) - en audiomove om Jeppe Aakjærs forfatterskab og liv på Jenle. 


AudioMove-skabelon

Audiomove kan dermed overføres til museer, parker, historiske bygninger og lignende turistattraktioner. Det er med andre ord en ny måde at fremvise seværdigheder på.

Kan du bruge AudioMove?

kontakt Teater Katapult for en uforpligtende snak om dine muligheder med AudioMove.

Kontakt

Websitet er bygget i Ajour CMS