AudioMove - Turisme

Turister er den primære målgruppe for denne type af AudioMove-produktioner. Opleveren er i centrum, og er i høj grad en aktiv deltager i dramastykket. Omdrejningspunktet er selve ruten, og de ting som opleveren ser undervejs.

Det dramatiske forløb krydres nemlig med fakta om det sted, hvor opleveren befinder sig.

En turismeproduktion kan fx opleves i Aarhus i form af ‘Hikuins Blodhævn’, hvor Aarhus’ gader, stræder og seværdigheder spiller en central rolle i fortællingen. Opleveren kommer simpelthen på en gåtur rundt til mange af byens attraktioner i form af en interaktiv byvandring. Læs mere og lyt her


'Gama' bliver opleveren bliver selv involveret i et dramatisk handlingsforløb, hvor man BLIVER til hovedkarakteren i dit eget teaterstykke. 

Du forvandler dig til den unge medicinstuderende, Kristian, som er kommet tilbage til sin barndomsby Horsens for at deltage i sin søster, Johanne’s begravelse. På vej mod kirken får du en mystisk opringning. En kvinde hævder, at hun har en besked til dig fra Johanne. Den ellers så rationelle Kristian (dig!) kommer på en hård prøve, for kvinden påstår, at hun er Anna Christina Bering - opdagelsesrejsende, Vitus Berings afdøde hustru. Læs mere og hør noget af produktionen her


Rethink Aakjær (pilotprojekt)

Store dele af Jeppe Aakjærs omfattende forfatterskab er blevet til på Jenle i arbejdsværelset på kvisten på 1. sal. Med årene kom hans forfatterskab til at stå på tre ben: den socialt indignerede agitation, hverdagslivets fællesfortællinger og de lyriske og ofte sangbare digte om folk og natur. Den dag i dag lever mange af hans digte i bedste velgående. Læs mere om og lyt til Rethink Aakjær (pilot projekt) - en audiomove om Jeppe Aakjærs forfatterskab og liv på Jenle.


Denne audiomove-skabelon kan overføres til museer, parker, historiske bygninger og lignende turistattraktioner. Det er med andre ord en ny måde at fremvise seværdigheder på.

Kan du bruge en AudioMove?

kontakt Teater Katapult for en uforpligtende snak om dine muligheder med AudioMove.

Kontakt

Websitet er bygget i Ajour CMS