AudioMove Erhverv

AudioMove Erhverv er erhvervsdelen der er udviklet til at være en kommunikationsplatform, som kan bruges til forskellige former for formidling og læring både internt og eksternt i virksomheder og organisationer.  AudioMove Erhverv bliver altid skræddersyet og tilpasset til den specifikke virksomhed og deres behov for formidling. Derved kan virksomheden præsentere en helt ny og innovativ kommunikationsplatform, der formidler virksomhedens vigtigste værdier til brugeren. 

Som altid, når det gælder AudioMove-konceptet er det dramatiske forløb i centrum. Men AudioMove Erhverv er udviklet så det bliver en unik og faktuel fortælling om den pågældende virksomhed. Virksomheden bestemmer selv de elementer, der skal indgå i fortællingen, og om den skal målrettes medarbejdere, kunder, partnere eller andre. Således bliver virksomheden en aktiv part i skabelsen af AudioMove produktionen.

Oplev din slutbrugers behov

AudioMove er et digitalt produktudviklingsværktøj, der styrker produktudviklingen via personlig indlevelse i produktets slutbruger. Værktøjet sørger for, at produktudvikleren kommer helt ind i hovedet, kroppen og følelseslivet på slutbrugeren. Derved opnås en større forståelse for slutbrugerens behov og ønsker i forhold til produktet. 

Værktøjet giver produktudviklere mulighed for at blive hovedperson i slutbrugerens hverdag og lære slutbrugerens subjektive behov at kende, som traditionelle objektive brugerundersøgelser og tekniske rapporter ikke kan.


Min Institution – af dramatiker Line Mørkeby

KMD stod overfor en ny udfordring; at udvikle et it-system, der skulle passe ind i SFOers dagligdag. At udvikle it-systemer til såkaldte varme hænder, mennesker placeret decentralt i kommunerne, er ikke KMDs spidskompetence. Læs mere om projektet her


Økofonen – af forfatter Mette Finderup

‘Økofonen’ er et interaktivt mobilspil udviklet i et samarbejde mellem Teater Katapult, Arla Foods og Alexandra Instituttet og handler om at formidle økologiske budskaber på underholdende vis. Økofonen havde premiere på Økodagen på Arla-gårde rundt om i Danmark d. 18. april 2010. Læs mere og lyt til en bid af produktionen her

Kan du bruge en AudioMove?

kontakt Teater Katapult for en uforpligtende snak om dine muligheder med AudioMove.

Kontakt

Websitet er bygget i Ajour CMS