AudioMove Erhverv

AudioMove Erhverv er sidste skud på stammen, inden for AudioMove-konceptet. Erhvervsdelen er udviklet til at være en ny kommunikationsplatform, som kan bruges til forskellige former for formidling og læring både internt og eksternt i virksomheder og organisationer.

AudioMove Erhverv bliver altid skræddersyet og tilpasset til den specifikke virksomhed og deres behov for formidling. Derved kan virksomheden præsentere en helt ny og innovativ kommunikationsplatform, der formidler virksomhedens vigtigste værdier til brugeren.

Som altid, når det gælder AudioMove-konceptet er det dramatiske forløb i centrum. Men AudioMove Erhverv er udviklet så det bliver en unik og faktuel fortælling om den pågældende virksomhed. Virksomheden bestemmer selv de elementer, der skal indgå i fortællingen, og om den skal målrettes medarbejdere, kunder, partnere eller andre. Således bliver virksomheden en aktiv part i skabelsen af AudioMove produktionen.

Min Institution – af dramatiker Line Mørkeby

KMD stod overfor en ny udfordring; at udvikle et it-system, der skulle passe ind i SFOers dagligdag. At udvikle it-systemer til såkaldte varme hænder, mennesker placeret decentralt i kommunerne, er ikke KMDs spidskompetence. Derfor fik de hjælp til at lære deres nye slutbrugere at kende på en ny og empatisk vis via AudioMove.org.
Læs mere på www.audiomove.orgØkofonen – af forfatter Mette Finderup

Støttet af Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi arbejder vi i øjeblikket på at udvikle AudioMove Erhverv via et konkret projekt ‘AudioMove.org – empatisk brugerdrevet produktudvikling’, som skal styrke produktudviklingen på it-virksomheden KMD. Konceptudviklingen sker i samarbejde med Go’Proces og Alexandra Instituttet.

Kan du bruge en AudioMove?

kontakt Teater Katapult for en uforpligtende snak om dine muligheder med AudioMove.

Kontakt

Websitet er bygget i Ajour CMS