Om Tændt - en forestilling om at være slukket


”Når scenekunst kan skabe genkendelige følelser, som er så svære at beskrive, har det ramt rigtigt.”
★★★★★ fra Scenekanten 

”Fuld af smukke detaljer, humor og seksualitet. Jeg bliver underholdt og inspireret af de to nøgne kvindekroppe på scenen.”
★★★★★ fra Den 4. Væg

To kvinder leder efter kontakten, der tænder. Den anmelderroste Queen of Beat, Dj & komponist, Rosa Lux leverer det musikalske univers til denne kollage af fysisk teater, tekst og billedsprog. Ud med modstand mod kroppen og ind med leg og nysgerrighed. En anarkistisk og humoristisk varieté om sanselighed, lyst og skønhed på trods.

Ingen udtørrede klichéer

Humor, sex, krop og form. I et kærligt pirrende univers, flyder en visuel strøm af billeder og stemninger. Uden glatte glansbilleder og udtørrede klichéer søger TÆNDT efter medmenneskelighed og frihed og efter at vække den erotiske energi. Med frodig skaberkraft åbner TÆNDT for nye, underfundige og absurde scenografiske billeder på en lyst sluppet løs og en rå kusse i spring.

Intime kvinder

TÆNDT handler også om, hvordan det ser ud, når alt er slukket og man har mistet kontakten til sin lyst. Det er skrøbeligt, afskrællet, intimt og personligt. TÆNDT er skabt fra et skrøbeligt sted, men handler om kraften. TÆNDT er en musikdramatisk forestilling produceret udelukkende af kvinder.

”Sjældent er en krop blevet præsenteret så ligetil på en teaterscene. Vi smider alle barrikader, fordi de gør det, er slet ikke bange for at glo de forkerte steder, vi inviteres simpelthen ind i det allermest intime uden at føle os kvalt eller tvunget.”
★★★★ fra Magasinet KBH

”Jeg er svært begejstret for det enkle og umiddelbare i forestillingens egentlige afsæt: Præsentationen af de to nøgne kroppe.”
★★★★ fra Fyens Stiftstidende

Se TV-indslag om TÆNDT fra Odense Ser Rødt her

En co-produktion af Teater Momentum i Odense, Husets Teater i København, Teater Katapult i Aarhus og Kvint&Svendsen

SPILLEPERIODE

1.-5. maj

VARIGHED

ca. 60 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Idé og performere Helene Kvint og Line Svendsen. Instruktør Nina Kareis. Scenograf Astrid Randrup. Lysdesigner Anna Maria Clementine Waldelius. Komponist Rosa Lux. Lyddesigner Pelle Skovmand. Kostumedesign Hanne Mørup. Co-produceret i samarbejde mellem Kvint&SvendsenTeater Momentum i Odense, Teater Katapult i Aarhus og Husets Teater i København.

Aktuelle forestillinger

PASTA & MENN

- kærlighed og begær i sæsonens TalentRevival
25.-28. november
VisKøb
PASTA & MENN på Teater Katapult

STARDUST (UK)

UDSKUDT pga. Corona
Nye datoer i 2021 på vej!
VisKøb
STARDUST

NOGET VIRKELIG VIRKELIGT

Hvad mangler man hvis man har alt?
3. - 5. december
VisKøb
NOGET VIRKELIG VIRKELIGT
Websitet er bygget i Ajour CMS