Om Tændt

Seks kvindelige kunstnere der ikke vil slukkes, søger efter kontakten som tænder vores nærvær, nysgerrighed og lyst. Søger efter skønhed der inspirerer og selvironi der smitter. Teknik, publikum, musik og performere skaber sammen et fælles sanseligt udtryk. De vil ikke bare tale om at være tændte, de vil tænde.

Medmenneskeligt, anarkistisk og poetisk

”Tændt” er et modsvar, en tværfaglig undersøgelse af sanselighed og lyst. Gennem et samarbejde mellem musik, humor og fysisk teater, søger de efter sanselighedens rum. De vil skabe scener om at være tændt på livet, der er medmenneskelige, anarkistiske og poetiske.

De ønsker at opløse vores umiddelbare modstand mod kroppen og i stedet vække glæde og nysgerrighed ved den krop vi nu engang har. Hvad er det der slukker os? Hvad er dét, der tænder os? Hvordan kan vi få vores stolthed, nysgerrighed og glæde tilbage?

Lad os udfordre stereotyperne omkring hvad der er smukt. Emnet er universelt og de behandler det originalt, følsomt og humoristisk. De provokerer dér hvor de mener, at samtiden skal vækkes. Og de lader frustrationerne og skønheden tale i et musisk, visuelt og fysisk sprog.

Tænd/sluk-knapper til publikum

Undervejs i koncert-forestillingen bydes dele af publikum op til interaktion. Der udleveres tænd/sluk knapper, så publikum er medbestemmende for aktionerne i rummet. Andre får objekter med berøringssensorer imellem hænderne, med hvilke de kan aktivere lyd.

Der eksperimenrteres med varmesensorer, hvor graden af publikums temperatur er styrende for udviklingen og handlingen i en scene. Derved skabes en uforudsigelig komposition af lyd, lys og reaktioner i rummet.

SPILLEPERIODE

1.-5. maj

VARIGHED

ca. 60 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Grupper på min. 10 personer: 140,- pr. billet
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Idé, research og performere Helene Kvint og Line Svendsen. Scenografi og lydinstallation Astrid Randrup. Musiker og komponist Rosa Lux. Instruktør Mia Lipschitz. Lysdesign Sonja Lea. Producent Teater Du Milde Himmel i Vordingborg. Co-producent er Teater Momentum i Odense og Teater Katapult i Aarhus.

Aktuelle forestillinger

Human Nature

7.-29. september
VisKøb
Robert Reinhold Nukâka Coster-Walday Lisbeth Sonne Andersen

Human Nature Artist Talk:

Nukâka Coster-Waldau, Lisbeth Sonne Andersen og Robert Reinhold
21. september
Vis
Artist talk med Nukâka Coster-Waldau, Lisbeth Sonne Andersen og Robert Reinhold

LynKursus

- din egen fortælling
1. okt.+TBA
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS