Om Tændt - en forestilling om at være slukket

To kvinder leder efter kontakten, der tænder. Den anmelderroste Queen of Beat, Dj & komponist, Rosa Lux leverer det musikalske univers til denne kollage af fysisk teater, tekst og billedsprog. Ud med modstand mod kroppen og ind med leg og nysgerrighed. En anarkistisk og humoristisk varieté om sanselighed, lyst og skønhed på trods.

Ingen udtørrede klichéer

Humor, sex, krop og form. I et kærligt pirrende univers, flyder en visuel strøm af billeder og stemninger. Uden glatte glansbilleder og udtørrede klichéer søger TÆNDT efter medmenneskelighed og frihed og efter at vække den erotiske energi. Med frodig skaberkraft åbner TÆNDT for nye, underfundige og absurde scenografiske billeder på en lyst sluppet løs og en rå kusse i spring.

Intime kvinder

TÆNDT handler også om, hvordan det ser ud, når alt er slukket og man har mistet kontakten til sin lyst. Det er skrøbeligt, afskrællet, intimt og personligt. TÆNDT er skabt fra et skrøbeligt sted, men handler om kraften. TÆNDT er en musikdramatisk forestilling produceret udelukkende af kvinder.

En co-produktion af Teater Momentum i Odense, Husets Teater i København, Teater Katapult i Aarhus og Kvint&Svendsen

SPILLEPERIODE

1.-5. maj

VARIGHED

ca. 60 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Idé og performere Helene Kvint og Line Svendsen. Instruktør Nina Kareis. Scenograf Astrid Randrup. Lysdesigner Anna Maria Clementine Waldelius. Komponist Rosa Lux. Lyddesigner Pelle Skovmand. Kostumedesign Hanne Mørup. Co-produceret i samarbejde mellem Kvint&SvendsenTeater Momentum i Odense, Teater Katapult i Aarhus og Husets Teater i København.

Aktuelle forestillinger

DramatikerLab: Cold Reading

Nye tekster fra Teater Katapults DramatikerLab
1. marts
Vis
Dramatiker Lab

Mens vi venter på Irak-kommissionen

Et betændt stykke samtidshistorie kommer under kniven
6.-10. marts + EKSTRA 12.-13. marts
VisKøb
Peter Larsen

Ruben Søltoft: Work In Progress

3.-6. april
VisKøb
Ruben Søltoft
Websitet er bygget i Ajour CMS