En dunkel hemmelighed

I forbindelse med Runes fødselsdag har hans venner i al hemmelig arrangeret et brag af en surprise - men da Rune kommer hjem er festen desværre ikke den eneste overraskelse han får sig. Hans venner har netop gjort sig en ubehagelig opdagelse, der ændrer den festlige stemning til et sandt mareridt. For Runes venner er ikke de eneste, der har holdt på en hemmelighed. Det samme har Rune - hans er bare mørkere og langt mere kompliceret.

Surprise er en forestilling om ikke-udøvende pædofili; en betegnelse der henviser til mennesker der oplever seksuelle tanker om børn, som de hverken har eller overvejer at handle på. Med lige dele alvor og humor undersøger forestillingen et altoverskyggende tabu i vores samfund - for hvor søger man hjælp med forbudte tanker, og hvad sker der, hvis man rækker ud efter den?

Surprise er skabt af Teater På Tværs, der gennem absurd realisme arbejder med samfundets smertepunkter. De debuterede i 2018 med den anmelderroste Keramiker, der behandlede det stigende forventnings- og præstationspres blandt unge.Kategorien ”Andet godt” indeholder alt det, der er kommet ind i Teater Katapults program fra sidelinien Det, der har fristet os så meget, at vi impulsivt ikke kunne lade være med at vise det på teatret trods det, at vores repertoire for sæsonen er fastlagt - og alt det som måske ikke nødvendigvis går ind under vores normale profil.

Forestillinger, shows og arrangementer under ”Andet godt” kan derfor desværre ikke bestilles med vores Årskort, men kast dig endelig over dem alligevel!

SPILLEPERIODE

20. juni

TIDSPUNKT

Kl. 20

VARIGHED

60 minutter


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Dramatiker Nanna Berner // Instruktør Agnes Jung Lassen // Scenograf Nana Andrea Tiefenböck // Lysdesign Beáta Kublik // Medvirkende Andreas Dissing Hyttel, Sarah Simone Jørgensen, Sofus Filuren Dreyer, Michala Krøll Rosendahl, Morten Wennevold, Anna Lund og Magnus Emil Høgsbro-Nielsen // NB. anbefales fra 15 år

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 75,-
Pensionist: 50,-
Studerende: 50,-
Unge u. 25 år: 50,-

Aktuelle forestillinger

PASTA & MENN

- kærlighed og begær i sæsonens talentteater
3.-4. + 8. december
VisKøb
PASTA & MENN på Teater Katapult

StorySlam

- Danmarks største fortælledyst
GRAND SLAM 16. december
VisKøb
StorySlam på Teater Katapult

HAMLETMACHINE (LT)

- internationalt, intellektuelt oprør
17. december
VisKøb
HAMLETMACHINE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS