RANDOM

Der er orden i kaos
Vores overlevelse er afhængig af regelmæssige hjerteslag, men vores bevidsthed er bundet af det kaos, der hersker i hjernen. Den musikalske teaterkollage RANDOM favner kaos i et drømmelabyrintisk univers, der leger med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det meningsløse. Umiddelbart virker forestillingens billeder genkendelige, men netop som man tror, at man har greb om sammenhængen, falder det hele fra hinanden i et virvar af sprøde toner og lumpne tekster. En larmende, lunefuld protest mod de samfundskræfter, som allerhelst vil undertrykke det forunderlige sammensurium, der udgør vores fælles menneskelighed!

"For de vanvittige øjeblikke, skørheden og friheden, er forestillingen hele billetten værd. Hvem formår at lave en scene med rystende mavedeller og tøj taget på de forkerte lemmer uden at ende i ren børnehave? Det gør Livingstones Kabinet. ’Random’ er en pisseirriterende, gakket og kærkommen forstyrrelse af systemet."
★★★★ magasinetkbh.dk

"Skynd dig ind og se den hvis du kan lide sprøde toner og finurlige tekster, som får smilet til at brede sig fra øre til øre"
★★★★ den4vaeg.dk


SPILLEPERIODE

27.-28. marts

TIDSPUNKT

Kl. 20

VARIGHED

60 minutter uden pause


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af Livingstones Kabinet i co-produktion med Teater Momentum // Performere Kristina Sørensen Ougaard, Pernille Koch, Svend E Kristensen, Petter Wadsten og Pete Livingstone // Iscenesættelse Nina Kareis // Scenografi Julie Forchhammer // Koreografi Adelaide Bentzon // Komponist Pete Livingstone // Lyddesign Erik Christofferson // Lysdesign Mikkel Jensen

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere 2018/2019: 0,-

Aktuelle forestillinger

DM i Poetry Slam

- HAPS - Hele Aarhus' Poetry Slam
19. juni
VisKøb
DM i Poetry Slam

StorySlam

- levende historier fortalt live!
5. aug. + 4. sep. + 8. okt. + 2. nov.
VisKøb
StorySlam på Teater Katapult

STARDUST (UK)

- a journey into the dark heart of cocaine!
31. aug - 2. sept
VisKøb
STARDUST
Websitet er bygget i Ajour CMS