MENS VI VENTER PÅ IRAK-KOMMISSIONEN

Betændt samtidshistorie under Peter Larsens kniv
MENS VI VENTER PÅ IRAK-KOMMISSIONEN trak i sidste sæson stuvende fulde huse på først Det Kgl. Teater og derefter på Teater Katapult. NU vender den tilbage! Det samme gør i dén grad skuespiller og satiriker Peter Larsen, der genfinder storformen i rollen som kultursociolog Jørgen Andersen!

Kollektiv erindring i kælderen
Han har henslæbt de seneste 25 år, "headhuntet" til arkiveringsopgaver i kældrene under Det Kongelige Arkiv – Danmarks Kollektive Erindring. Lige siden han i 1992, med den Cavling-vindende ’Mens vi venter på retfærdigheden’, blotlagde de pinagtige detaljer i Tamilsagen, der endte med at rive det bulende gulvtæppe væk under Schlüter-regeringen. Han har haft riiigeligt med tid til at læse på sagen om den nedlagte Irak-kommission, og har nu en ubændig trang til at folde materialet ud!

Fakta-checket af Cavling-vinder
Forestillingen af dramatiker Jens Kløft (med Cavling-vinder, journalist Bo Elkjær som fast, faktuel indpisker!) blotlægger på spiddende, satirisk vis et væld af detaljer omkring baggrunden for Danmarks deltagelse i den amerikansk-ledede Irak-krig uden FN-mandat.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - mortenhede.dk

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Dagbladet Arbejderen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - gregersdh.dk

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ - Århus StiftstidendeOBS - Aflysning af debat 25. april: 
Det tidligere annoncerede 'Debat: Irak-kommissionen – død eller levende?', forud for forestillingen  25. april aflyses desværre.

Vi har i ellevte time fået et afbud fra den ene debattør, Jens Rohde, og beklager derfor at måtte afblæse debat-arrangementet. Selve forestillingen 25. april  med start kl. 20 spiller helt som planlagt.

Har du købt billet(ter) til debatten særskilt, får du pengene refunderet via Billetten.dk. Har du bestilt en gratis billet til debatten i forbindelse med køb af forestillingsbillet(ter) til 25. april, sker der ikke yderligere.

SPILLEPERIODE

23.-27. april 2019 - Denne forestillingen er overstået.

TIDSPUNKT

23. april kl. 20
24. april kl. 20

25. april kl 20

26. april kl 20

EKSTRA DATO: 27. april kl 16


VARIGHED

120 min inklusiv pause


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af Scene42 & Det Kgl. Teater // Skuespiller og idémand Peter Larsen // Iscenesættelse Simon Boberg // Manuskript Jens Kløft // Konsulent Bo Elkjær // Scenografi Edward Lloyd Pierce

Peter Larsen i MENS VI VENTER PÅ IRAK-KOMMISSIONEN
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 195,-
Pensionist: 175,-
Studerende: 150,-
Unge u. 25 år: 150,-
Årskortholdere 2018/2019: 0,-

Websitet er bygget i Ajour CMS