MENS VI VENTER PÅ IRAK-KOMMISSIONEN

Betændt samtidshistorie under Peter Larsens kniv
MENS VI VENTER PÅ IRAK-KOMMISSIONEN trak i sidste sæson stuvende fulde huse på først Det Kgl. Teater og derefter på Teater Katapult. NU vender den tilbage! Det samme gør i dén grad skuespiller og satiriker Peter Larsen, der genfinder storformen i rollen som kultursociolog Jørgen Andersen!

Kollektiv erindring i kælderen
Han har henslæbt de seneste 25 år, "headhuntet" til arkiveringsopgaver i kældrene under Det Kongelige Arkiv – Danmarks Kollektive Erindring. Lige siden han i 1992, med den Cavling-vindende ’Mens vi venter på retfærdigheden’, blotlagde de pinagtige detaljer i Tamilsagen, der endte med at rive det bulende gulvtæppe væk under Schlüter-regeringen. Han har haft riiigeligt med tid til at læse på sagen om den nedlagte Irak-kommission, og har nu en ubændig trang til at folde materialet ud!

Fakta-checket af Cavling-vinder
Forestillingen af dramatiker Jens Kløft (med Cavling-vinder, journalist Bo Elkjær som fast, faktuel indpisker!) blotlægger på spiddende, satirisk vis et væld af detaljer omkring baggrunden for Danmarks deltagelse i den amerikansk-ledede Irak-krig uden FN-mandat.

SPILLEPERIODE

23.-26. april

TIDSPUNKT

23. april kl. 20
24. april kl. 20

25. april kl 20

26. april kl 20


VARIGHED

120 min inklusiv pause


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af Scene42 & Det Kgl. Teater // Skuespiller og idémand Peter Larsen // Iscenesættelse Simon Boberg // Manuskript Jens Kløft // Konsulent Bo Elkjær // Scenografi Edward Lloyd Pierce

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 195,-
Pensionist: 175,-
Studerende: 150,-
Unge u. 25 år: 150,-
Årskortholdere 2018/2019: 0,-

Websitet er bygget i Ajour CMS