Om LynKursus: Din egen fortælling

At fortælle historier handler om at dele erfaringer og viden, få nye vinkler på verden, samt at mindes og genkende livets små og store øjeblikke – sammen. Alligevel kan det for nogen være grænseoverskridende at fortælle deres personlige historie foran et publikum. Men hos Teater Katapult tror vi på, at alle har noget, som er værd at dele. Derfor tilbyder vi nu et LynKursus i fortælling, hvor du får værktøjerne til at kunne fortælle din egen historie på en scene.

Vi har i samarbejde med folkene bag LynHistorier.dk arrangeret et kort kursus. Efter to aftener bliver du i stand til at fortælle en sand historie fra dit liv foran et publikum. Kurset er tænkt som en forberedelse til fortællere før Story Slam. Men om du melder dig til Story Slam efterfølgende, er selvfølgelig op til dig selv.

Bliv bedre til at fortælle historier
Du vil blive en del af et lille hold, som undervises af Henrik fra LynHistorier. På kursets første aften vil vi arbejde med at finde frem til din personlige historie. Du vil komme til at arbejde i dybden med den, så du bliver helt skarp på, hvad der gør din historie til en god historie. Kursets anden aften har fokus på formidlingen af din historie. Her vil du lære om forskellige fortællegreb og det at stå på scenen.
Efterfølgende har du mulighed for at melde dig som fortæller til vores StorySlam arrangement 5. oktober, hvis du har fået mod på at fortælle din historie foran et publikum. Til hvert StorySlam kåres en vinder, som bliver inviteret til at optræde ved StorySlam GRAND Slam i december. Her kårer vi årets bedste fortæller. Aarhus’ bedste historiefortæller vinder en rejse for to til Island sponsoreret af KulturRetur Team Island A/S.

Tilmelding!
 

LynKursus: Din egen fortælling afholdes over to dage i efterår 2017:

1. oktober fra kl. 19 – 21:30 (i Katapults prøvesal, Kabinettet, på Godsbanen, indgang 3H) + endnu en dato, som offentliggøres om kort tid.

Prisen for begge aftener er 325 kr.

Tilmelding foregår ved mail til tinna@katapult.dk og betaling i døren kontant eller via MobilePay.

SPILLEPERIODE

1. oktober + TBA (den anden dato offentliggøres om kort tid)

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Pris for begge aftener: 325 kr.

Tilmelding:
tinna@katapult.dk

Betaling:
 I døren - kontant eller via MobilePay.

Aktuelle forestillinger

Human Nature

7.-29. september
VisKøb
Robert Reinhold Nukâka Coster-Walday Lisbeth Sonne Andersen

Human Nature Artist Talk:

Nukâka Coster-Waldau, Lisbeth Sonne Andersen og Robert Reinhold
21. september
Vis
Artist talk med Nukâka Coster-Waldau, Lisbeth Sonne Andersen og Robert Reinhold

LynKursus

- din egen fortælling
1. okt.+TBA
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS