‘Kosmonauterne’ er et af de mest succesrige Impro Comedy hold i DK. Flere gange kåret som vindere af Danmarks mesterskabet i teatersport.

Trænger du til at få gang i lattermusklen, så er der gode chancer lørdag d. 27. januar 2018, når Kosmonauterne lægger op til en aften med tåreperlende humor!

Kosmonauterne er et fynsk fænomen, der nemt trækker op til 500 publikummer i Odense og har optrådt på festivaler, herunder Roskilde og Samsø, samt ved et hav af andre store begivenheder.

Når de indtager Teater Katapult giver latteren genlyd på hele Godsbanen!

En triviel hverdagsaften transformeres til et maraton af humor. Selvom det er kosmonauterne, der konkurrerer, er det publikum, der vinder hver gang.

Impro Comedy med Kosmonauterne er en interaktiv underholdningsform, hvor publikum fodrer skuespillerne med steder, ord, jobs mm. og herfra improviseres små sketches. Oplev bl.a. skuespillerne blive udfordret ved hele tiden at skulle skifte følelser, replikker eller genrer. Eller se dem tegnsprogstolke et foredrag om netop dit emne. Der er garanti for latter når Kosmonauterne går på scenen.

KUN ÉN AFTEN

27. januar

SPILLETID

20.00

VARIGHED

Ca. 80 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Medvirkende

Morten Kamuk Andersen, Lars Udengaard, Sune Roholt Mortensen og Morten Givskud.
PRIS
Inkl. gebyr

100,-
Årskortholdere: 0,-

Aktuelle forestillinger

Rejseholdet - Resten

Live Podcast
1 dec.
VisKøb

DETTE ER VAND

- en helt almindelig lortedag
19. nov.-1. dec.
VisKøb
DETTE ER VAND på Teater Katapult

KOSMONAUTERNE

Impro comedy
24. november + TBA
VisKøb
KOSMONAUTERNE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS