OM IN MEMORIAM

Hvad er der tilbage af os, når vi forlader denne fysiske verden? Personlige ejendele, et renommé, minder? Minderne hos dem, vi efterlader. Men minder lever i hukommelsens stille mørke, et betænkeligt hjem for noget så ufatteligt skrøbeligt.

DEN DØDE PERCIVALS BILLEDER
Dagen er den sjette i måneden, måneden er marts, og året med måneden, med dagen er 1870. I dag er et tog kørt af sporet og har taget livet af Percival Robinson Junior med sig. Alt, der nu er tilbage af ham, er et par billeder og erindringer gemt i en kasse. I et forsøg på at bremse tidens ubønhørlige, uafvendelige gang træffer den ikke længere eksisterende Percival en række skæbnesvangre valg.
  
MONTY PHYTON-SYRET
Med objektteatrets håndgribelighed og fysiske redskaber som hånddukker og høje hatte, formidler El Retrete de Dorian Gray skæve, surrealistiske forestillinger – ordløst objektteater fuld af humor og en “Monty Phython’sk” syret stil, der vil fange sit publikum.

Prisbelønnet: ‘Special mention’ ved TAC Festival, Valladolid 2010 og prisen for bedste show ved Vall d’Albaida Puppet Festival i 2011.

OBS: KUN ÉN AFTEN!

KUN ÉN AFTEN

1. november

VARIGHED

Ca. 60 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Pris
Inkl. gebyr
Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Grupper på min. 10 personer: 140,- pr. billet
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Instruktion Xesús Ron. Kunstnere Marcos González Carballido og Ezra Moreno Escudero. Grafik Alberto Guitián. Belysning Fidel Vázquez. Lyd Xuxo Pinheiro. Produktionsassistent Belem Brandido. Sang Ramón Bermejo, Santi Fru og Sergio Piñeiro. Audiovisuel teknik Oroboro. Producent Den spanske teaterduo El Retrete de Dorian Gray i samarbejde med Pista4 og Chévere.

Aktuelle forestillinger

LANDET UDEN DRØMME

- kan fremtiden redde os?
3. - 4. september
VisKøb
Landet Uden Drømme

US/THEM

- internationalt gæstespil
6. - 8. september
VisKøb
US/THEM på Teater Katapult

TRUE.STORY

- ikke flere smukke mennesker
18. - 21. september
VisKøb
KVINDE KEND DIN KROP på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS