ILT Festivalen præsenterer nøje udvalgte internationale forestillinger inden for en bred vifte af genrer, der spænder over alt fra klassisk drama til dans, nycirkus, fysisk teater, installationer, dukke- og animationsteater, musik- og teaterkoncerter. Festivalen byder desuden på workshops, artist-talks og andre spændende events.


POCKET SIZE PEOPLE 23.-26. MAJ (HOLOGRAFISK MINIATUREINSTALLATION)

I revner, sprækker og kroge overalt omkring os, bor der bittesmå mennesker. Efter mørkets frembrud kommer de frem og bevæger sig rundt i byen, hvor de på fantasifuld vis genanvender vores daglige affald, så det passer til deres behov. Disse miniaturemennesker ikke bare overlever men trives i en verden, hvor sandkasser forvandles til eksotiske feriestrande, en enkelt pomfrit udgør en hel families aftensmad og en lille sværm af fluer forvandles til en flok faretruende rovdyr.

POCKET SIZE PEOPLE er en installation som ved hjælp af holografiske projektioner viser hvordan de 15 cm høje karakterer på opfindsom vis gør brug af det affald mennesker efterlader rundt omkring i byen.


Læs mere om ILT FESTIVAL 2019 og billetter her

SPILLEPERIODE

23.-26. maj


TIDSPUNKT

TOR-FRE. KL. 16.00-19.00

LØR.-SØN. KL. 11.00-18.00


VARIGHED

15 minutter 


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus CAf og med

Produceret af Davy & Kristin McGuireAktuelle forestillinger

RANDOM

- der er orden i kaos
27.-28. marts
VisKøb
RANDOM

THE COCKA HOLA COMPANY

- crazy satire
1.-4. april
VisKøb
THE COCKA HOLA COMPANY

NATTERGALEN

- eventyrligt papirteater
2.-6. april
VisKøb
NATTERGALEN
Websitet er bygget i Ajour CMS