ILT19-festivalen præsenterer nøje udvalgte internationale forestillinger inden for en bred vifte af genrer, der spænder over alt fra klassisk drama til dans, nycirkus, fysisk teater, installationer, dukke- og animationsteater, musik- og teaterkoncerter. Festivalen byder desuden på workshops, artist-talks og andre spændende events.


Gratis: POCKET SIZE PEOPLE 23.-26. MAJ (HOLOGRAFISK MINIATUREINSTALLATION)

I revner, sprækker og kroge overalt omkring os, bor der bittesmå mennesker. Efter mørkets frembrud kommer de frem og bevæger sig rundt i byen, hvor de på fantasifuld vis genanvender vores daglige affald, så det passer til deres behov. Disse miniaturemennesker ikke bare overlever men trives i en verden, hvor sandkasser forvandles til eksotiske feriestrande, en enkelt pomfrit udgør en hel families aftensmad og en lille sværm af fluer forvandles til en flok faretruende rovdyr.

POCKET SIZE PEOPLE er en installation som ved hjælp af holografiske projektioner viser hvordan de 15 cm høje karakterer på opfindsom vis gør brug af det affald mennesker efterlader rundt omkring i byen.


Læs mere om ILT19  her


Kategorien ”Andet godt” indeholder alt det, der er kommet ind fra sidelinien, har fristet os så meget, at vi impulsivt ikke kunne lade være med at vise det på teatret trods det, at vores repertoire for sæsonen er fastlagt - og alt det som måske ikke nødvendigvis går ind under vores normale profil.

Forestillinger, shows og arrangementer under ”Andet godt” kan derfor desværre ikke bestilles med vores Årskort, men kast dig endelig over dem alligevel!

SPILLEPERIODE

23.-26. maj


Entré:

GRATIS


TIDSPUNKT

TOR-FRE. KL. 16.00-19.00

LØR.-SØN. KL. 11.00-18.00


VARIGHED

15 minutter 


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus CAf og med

Produceret af Davy & Kristin McGuireAktuelle forestillinger

THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT

- Streaming af anmelderrost forestilling
Vis
Adam Scott-Rowley

COVID-19

- pladser i efteråret
Vis
COVID19 og pladser i efteråret

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

31 august-1. september
VisKøb
DEN SOMMER FAR BLEV HOMO
Websitet er bygget i Ajour CMS