Om Hunger

Hvad sker der når dans, dukke- og animationsteater og ny dramatik mødes på kryds og tværs i en storslået scenekunst-hybrid? Med et stærkt hold af scenekunstnere fra hele Europa, byder HUNGER på en ny og anderledes teateroplevelse, hvor mødet mellem forskellige kunstarter og en helt unik tilblivelsesproces er central.


I perioden september – oktober 2017 vil en stafet mellem Black Box Dance Company, Teater Refleksion og Teater Katapult, som samarbejder under navnet Performing Arts Across, cirkulere, og herudfra bliver 6 korte, sceniske værker til. Trådene samles, når de seks korte værker bliver blandet og omskabt til den endelige og unikke oplevelse HUNGER. Hvis du har appetit på teater, der bryder genre-grænser ned og går nye veje, vil HUNGER uden tvivl stille din sult.

Stafet-metoden kaldes relay, fordi kunsten strømmer fra det ene involverede teater til det næste og igangsætter den videre proces som gennem et elektrisk relæ, der netop er en kontakt eller en omskifter. Et andet billede på det kan findes i den oprindelige betydning af ordet relæ: Et skiftested for postheste, hvor alle de mange breve og pakker med deres budskaber blev suppleret med mere post og overleveret til friske heste og kuske, som skulle bære det hele videre mod de endelige modtagere.

HUNGER er et Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017-projekt og støttet af såvel Kulturhovedstaden som Region Midtjylland. 

Forestillingen spiller kl. 20.00 lørdag den 11. november og kl. 16.00 søndag den 12. november.

Frem mod HUNGER vil der på de forskellige teatre være visninger af deres relay-stafet-værker - mere info her på siden om Teater Katapults visninger snarest.

SPILLEPERIODE

11.-12. november (hhv. kl 20 og kl 16)

VARIGHED

45 min.

Forestillingen er gratis

SPILLESTED

Åbne Scene
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Find vej

Medvirkende

Dansere, skuespillere og dukkeførere fra Black Box Dance Company, Teater Katapult og Teater Refleksion.
Instruktør Jacob stage.

Aktuelle forestillinger

Human Nature

7.-29. september
VisKøb
Robert Reinhold Nukâka Coster-Walday Lisbeth Sonne Andersen

Human Nature Artist Talk:

Nukâka Coster-Waldau, Lisbeth Sonne Andersen og Robert Reinhold
21. september
Vis
Artist talk med Nukâka Coster-Waldau, Lisbeth Sonne Andersen og Robert Reinhold

LynKursus

- din egen fortælling
1. okt.+TBA
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS