I forbindelse med forestillingen Human Nature, vil der på udvalgte datoer afholdes foredrag, debatter eller artist talks med natur som omdrejningspunkt. Arrangementerne er gratis for personer med billet til forestillingen, samt for årskortholdere og koster 25 kr. for øvrige interesserede. Det er først til mølle, da der et begrænset antal pladser. Hvis du har billet til Human Nature på en anden dag i spilleperioden, har du også mulighed for at deltage gratis i arrangementerne.

Onsdag den 13. sept. Kl. 19.00-19.45 | Katapults prøvesal, 'Kabinettet', Godsbanen indgang 3H
Entré: Med billet til forestillingen Human Nature eller årskortholdere: gratis | Øvrige: 25 kr. |

Satans rørhat taler ud
Ved Rasmus Ejrnæs

I 2017 har Århus By fået 33 artsambassadører, som taler arternes sag. Nu har mursejleren og pindsvinet og mælkebøtten fået en stemme i debatten. For første gang i verdenshistorien vil vi med en af artsambassadørerne som medie give ordet direkte til en af arterne, nemlig Satans rørhat, en motherfucker af en rørhat. Smuk, men også giftig. Satans rørhat funderer over forskellen mellem mennesker og den umælende natur, og giver dernæst gode råd for en fælles fremtid mellem mennesker og natur.

Rasmus Ejrnæs er Seniorforsker I biodiversitet ved Aarhus Universitet. Han har en lang række forskningsprojekter og udgivelser i gang og bag sig. Tilbagevendende emner er, hvordan vildskab og spontanitet kan få mere plads i parcelhushaven, i byerne og på landet. Han er forfatter til bogen Natur i Aarhus Universitsforlags serie Tænkepauser og sidste år kom Den uendelige have til haveejerne med opfordring til at sabotere det veltrimmede til glæde for insekter, fugleliv… og ejeren selv.
SPILLEPERIODE
13. september

VARIGHED
45 min.

SPILLESTED
Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Find vej

Rasmus Ejrnæs

Websitet er bygget i Ajour CMS