I forbindelse med forestillingen HUMAN NATURE, vil der på udvalgte datoer afholdes foredrag, debatter og artist talks med natur som omdrejningspunkt. Entré til fordrag og talks er inkluderet i teaterbilletten, og de er også gratis for årskortholdere. De arrangementer, der kan opleves adskilt fra forestillingen, kan øvrige interesserede købe billet til i døren til 25 kr. Der er et begrænset antal billetter, og det er ikke muligt at reservere pladser på forhånd. Hvis du har billet til Human Nature på en anden dag i spilleperioden, har du også mulighed for at deltage gratis i arrangementerne. Som en undtagelse er der gratis entré for alle interesserede til naturpolitisk debatmøde 26. september - se mere om arrangementerne under HUMAN NATURE.  

Lørdag den 9. sept. Kl. 14.30-15.30 | Kabinettet, Godsbanen indgang 3H
Entré: Med billet til forestillingen Human Nature eller årskortholdere: gratis | Øvrige: 25 kr.

Mandag den 9. okt. Kl. 19.00-19.45 | Teater Grob, foyeren
Entré: Med billet til forestillingen Human Nature gratis | Øvrige: 25 kr.

Er Natur identitet?
Ved Aksel Haaning

Er naturen uden for os eller inde i os? Er vi fanget eller frelst i vores relation til natur? Er naturen skabt eller givet – er den evig, før og efter? Leder den os mod et mål eller leder den os vild. Hvordan føles natur i tanken, i kroppen?

Spørgsmål om natur har optaget mennesket, så længe som vi har skriftlige og visuelle kilder. Foredraget vil præsentere nogle afgørende historiske forudsætninger for vores moderne splittelse og fra filosofi og litteratur pege på strømninger og forestillinger, vi har glemt og som måske kan lede os videre.

Aksel Haaning er lektor ved Roskilde Universitet. Han forsker i filosofi, idéhistorie, religion. Hans bøger og artikler kredser om naturfilosofi og videnskabshistorie, herunder psykologiens historie og ikke mindst psykoanalytikeren C.G. Jung. Udover jævnlige debatbidrag om det moderne menneskes syn på natur og vores kulturelle selvforståelse, arbejder Haaning i disse år på et projekt om naturbegrebet i dansk kunst, litteratur og filosofi.
SPILLEPERIODE
9. september

VARIGHED

60 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Find vej

Aksel Haaning

Websitet er bygget i Ajour CMS