DU ER DEN

Ungt ansvar for verden?

Med knytnæven i vejret råber teaterforestillingen DU ER DEN: “NOK ER NOK!” Det nye ungdomsoprør skydes i gang, og det kommer til at gøre ondt.

DU ER DEN handler om at tage sin fremtid i egen hånd og træde ud af magelighedens, vanernes og individualismens skygge. Om en ungdomsgeneration uden fælles fodfæste der snart får en kaotisk fremtid overleveret af forældregenerationen. Om vrede, frustration og afmagt i en verden, hvor alt skriger på et fællesskab. For vi har aldrig haft større adgang til viden end nu, så hvor længe skal der gå, før viden bliver omsat til handling? Kan vi overhovedet stille noget op overfor den fremtid, som er ved blive skabt? Hvem har ansvaret, og hvad er vi egentlig villige til at give afkald på?

3 karakterer er klar til at satse alt. Oprøret er på vej - og DU ER DEN!

DU ER ER DEN er Teater Katapults udvalgte Årets TalenTeater-forestilling i denne sæson.


NB! 28.maj - "Debatarrangement med Sana Mahin Doost"

TEATER UbeStemt møder Sana Mahin Doost - DEBATARRANGEMENT den 28. majl!

“TEATER UbeStemt inviterer Sana Mahin Doost til et debatarrangement efter forestillingen den 28. maj på Teater Katapult. Sana Mahin Doost har de sidste år været meget aktiv i de offentlige debatter, hvor hun bl.a. har konfronteret politikere med de kriser vi som samfund står overfor. Hun er samfundskritiker, og er en stærk stemme for ungdomsgenerationen. Udgangspunktet for debatten vil centrere sig om forestillingen “DU ER DEN” og Sana’s tanker om de tematikker vi adresserer i forestillingen. Her vil der mellem TEATER UbeStemt, Sana Mahin Doost og publikum blive diskuteret oprør, fællesskab, kriser, det kommende valg og meget mere!

Ved køb af billet til forestillingen vil der være gratis entré til det efterfølgende debatarrangement. Skynd jer, billetterne ryger hurtigt!”

SPILLEPERIODE

28.-29. maj

TIDSPUNKT

Kl. 20


VARIGHED

Ca. 75 minutter


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Idé, koncept, iscenesættelse og skuespil Line Fisker Nielsen, Josefine Edstrand og Mille Lindberg Hansen // Fotograf Karoline Lieberkind // Lysdesigner Morten Hembo // Lysassistent Baldrian Sector // Lyddesigner Marie Kildebæk // Kostumier Anna Marie Kærne Jørgensen // Produktionsassistent Mathilde Vase Rasmussen // Afvikler & tekniker Alexandra Christensen // Grafiker Magnus Hilding-Nørkjær // Trailer Simon Tei // Promoveringspartner Teaterkollektivet TR3UMF // Tak til kreativ sparringspartner Knud Romer & Carsten Jensen // Tak til Skuespillerakademiet // Producent TEATER UbeStemt

Støttet af Spar Nord Fonden, Odense Kommune, Frederiksberg Kommune, Århus Kommunes Kulturforvaltning, Christianshavns Lokaludvalg, Københavns Kommune, Snabslanten & Genan

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere : 0,-

Aktuelle forestillinger

THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT

- Streaming af anmelderrost forestilling
Vis
Adam Scott-Rowley

COVID-19

- pladser i efteråret
Vis
COVID19 og pladser i efteråret

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

31 august-1. september
VisKøb
DEN SOMMER FAR BLEV HOMO
Websitet er bygget i Ajour CMS