DU ER DEN

Beboelig verden?
Hvor længe kan man bebo en verden, hvor vaner, narcissisme og individualisme lever i bedste velgående, samtidig med at naboen i form af klimakrise, psykiske sygdomme, højreekstremisme, sexisme, korrupte banker og flygtningekrise konstant banker på døren?

Hvad gør vi - og hvem gør det?

Teater UbeStemt inviterer indenfor i et univers af stærke sceniske billeder og spørger: Kan vi overhovedet stille noget op overfor den fremtid, som er ved blive skabt? Hvem har ansvaret, og hvad er vi villige til at give afkald på?

DU ER DEN er sæsonens udvalgte talentteater. Teater UbeStemt består af tre unge skuespillere, der med knytnæven i vejret råber: “NOK ER NOK!” Det nye ungdomsoprør ér skudt i gang, og det kommer til at gøre ondt.

SPILLEPERIODE

28.-29. maj

TIDSPUNKT

Kl. 20


VARIGHED

Ca. 60 minutter


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af Teater UbeStemt // Idé, koncept, iscenesættelse og skuespil Line Fisker Nielsen, Mille Lindberg Hansen og Josefine Edstrand // Fotograf Karoline Lieberkind // Mentor og lysdesigner Morten Hembo // Kostumier Anna Marie Kærne Jørgensen // Praktikant og produktionsassistent Mathilde Vase Rasmussen // Afvikler Nicolaj Dissing Schledermann // Promoveringspartner Teaterkollektivet TR3UMF // Tak til kreativ sparringspartner Knud Romer

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere : 0,-

Aktuelle forestillinger

ALT FOR VERDEN

- Magtesløshed fra sofadybet
22. januar + 19.-20. marts
VisKøb
ALT FOR VERDEN på Teater Katapult

StorySlam

Sjovt! Rørende! Alvorligt! Og ikke mindst ægte.
24. jan. + 27. feb. + 7. maj
Vis

KOSMONAUTERNE

Impro comedy
2. februar + 11. maj
VisKøb
KOSMONAUTERNE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS