DU ER DEN

Ungt ansvar for verden?

Med knytnæven i vejret råber teaterforestillingen DU ER DEN: “NOK ER NOK!” Det nye ungdomsoprør skydes i gang, og det kommer til at gøre ondt.

DU ER DEN handler om at tage sin fremtid i egen hånd og træde ud af magelighedens, vanernes og individualismens skygge. Om en ungdomsgeneration uden fælles fodfæste der snart får en kaotisk fremtid overleveret af forældregenerationen. Om vrede, frustration og afmagt i en verden, hvor alt skriger på et fællesskab. For vi har aldrig haft større adgang til viden end nu, så hvor længe skal der gå, før viden bliver omsat til handling? Kan vi overhovedet stille noget op overfor den fremtid, som er ved blive skabt? Hvem har ansvaret, og hvad er vi egentlig villige til at give afkald på?


3 karakterer er klar til at satse alt. Oprøret er på vej - og DU ER DEN!

SPILLEPERIODE

28.-29. maj

TIDSPUNKT

Kl. 20


VARIGHED

Ca. 60 minutter


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af TEATER UbeStemt // Idé, koncept, iscenesættelse og skuespil Line Fisker Nielsen, Mille Lindberg Hansen og Josefine Edstrand // Fotograf Karoline Lieberkind // Mentor og lysdesigner Morten Hembo // Lyddesigner Marie Kildebæk // Kostumier Anna Marie Kærne Jørgensen // Praktikant og produktionsassistent Mathilde Vase Rasmussen // Afvikler Nicolaj Dissing Schledermann // Promoveringspartner Teaterkollektivet TR3UMF // Tilskudsgivere: Aarhus Kommunes Kulturforvaltning, Odense Kommune, Frederiksberg Kommune, Snabslanten, Christianshavns Lokaludvalg og Københavns Kommune // Tak til kreativ sparringspartner Knud Romer

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere : 0,-

Aktuelle forestillinger

RANDOM

- der er orden i kaos
27.-28. marts
VisKøb
RANDOM

THE COCKA HOLA COMPANY

- crazy satire
1.-4. april
VisKøb
THE COCKA HOLA COMPANY

NATTERGALEN

- eventyrligt papirteater
2.-6. april
VisKøb
NATTERGALEN
Websitet er bygget i Ajour CMS