"Tillykke! I er de udvalgte blandt i alt 4682 kriminelle unge, der har meldt sig til at deltage i reality programmet Desert Island!"


Hvem er jer skal sejle herfra benådet og med en ren straffeattest?" Sådan spørger programværten de 8 kriminelle unge, da de ankommer til en øde ø i Kattegat. De næste uger dyster de om et nyt liv uden for fængslets mure. Vinderen kan sejle fra øen med ren straffeattest, mens resten sendes tilbage til et liv bag tremmer.

Hvem lykkes det at charme sig ind i seernes hjerter og vinde deres sympati? Hvem viser sig at være den største skurk? Og hvor går grænsen for dyrkelsen af kriminelle som underholdning?


Christine Wolff Ørnsbo har skrevet en helt ny komedie specielt til de 11 nye skuespillere på afgangsholdet fra Skuespillerskolen Ophelia. De tager livtag med reality-TV, hvor alle - inklusive produktionsholdet - sendes ud på en mission, der viser sig at vende virkeligheden på hovedet. 


SPILLEPERIODE

15. juni


TIDSPUNKT

kl. 19.30


VARIGHED

Ca. 90. min.


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Instruktion Henning Sprogøe // Dramatiker Christine Wolff Ørnsbo // Medvirkende Simon Kaarfast, Tanja Fleth Bønke, Sanne Sol Kristensen, Rasmus Rehardt, Mynte Vesti, Jens Bernstoff Vejsnæs, Anne Giver Pedersen, Joachim L. Frølich, Andreas Sylvan, Simone Vinzents og Mathias Hjørnholt

PRISER

Inkl. gebyr


Standard: 60,-


Aktuelle forestillinger

CORPO SURREAL

- Sew Flunk Fury Wit, Det Kgl. Teater og Katapult
4.-7. februar
VisKøb
CORPO SURREAL på Teater Katapult

Vi Fortæller

- Katapult sætter din historie på scenen
25. februar
VisKøb
Vi Fortæller på Teater Katapult

ANNA, WALK WITH ME

- fra liv til død til liv // Katapults egenproduktion
4.-18. marts
VisKøb
Teater Katapults ANNA, WALK WITH ME
Websitet er bygget i Ajour CMS