BERUSELSE

Det som alle ved, men ingen siger.
Vi ser det. Men vi nævner det ikke. Som en usynlig elefant i rummet alle mærker, men ingen nævner, lader vi alkoholmonstret – misbruget – fylde. I BERUSELSE møder vi faderen; helten, ham den sjove, pæne og gode mand, som “bare” drikker lidt for meget ...

Co-alkoholikerne i familien
Moderen forsøger at få det hele til at hænge sammen. Hun fejer det unævnelige væk – for med et stykke hjemmebagt kage kan selv den værste situation forsødes. Lillebror er flov – han forstår ikke, at ingen indrømmer, at noget er galt. Storesøster er 12-tals pigen – perfektionist til fingerspidserne. BERUSELSE viser, hvor svært det er at bryde et tabu, som har taget bo i krop og sjæl. Med latter som absurd forløsning kigger vi ind i familien og kommer tæt på co-alkoholikerne.

AFTERTALK

Til BERUSELSE både 5. og 6. marts vil der, efter forestillingerne, være oplæg fra TUBA (Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkoholmisbrugere), samt en Q&A med TUBA og skuespillerne fra forestillingen.

Fokus vil være på konsekvenserne ved en opvækst i en misbrugsfamilie og mulighederne for at få hjælp til at komme videre.

Oplæg:

Første oplæg bliver fra regionsleder Pernille Rodbjerg om Tubas arbejde og tilbud til unge fra misbrugsramte familier. Dernæst er der oplæg ved en ung, der er vokset op i en misbrugsramt familie, som fortæller om sine erfaringer og udfordringer ved sådan en opvækst. Her vil den unge fortælle om, hvordan TUBA var med til at hjælpe hende videre på trods af belastningerne under opvæksten.

Q&A:

… med TUBA og skuespillerne, hvor der tales om forestillingens tema og fokus; børn/unge i misbrugsramte familier.


NB ang. billetter til aftertalk: 

Hvis du allerede har billet til forestillingen 5. eller 6. marts, er det gratis at blive til aftertalken. Eventuelle overskydende billetter sælges i døren efter forestillingen til 40 kr. (betaling via. MobilePay), kl. ca. 21.10.


SPILLEPERIODE

5.-7. marts
NB: Læs om aftertalks
5.+6. marts
her på siden!

TIDSPUNKT

Alle dage kl. 20

VARIGHED

70 minutter


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af Teatret st. tv i co-produktion med TeamTeatret // Iscenesættelse og tekstbearbejdelse Line Paulsen // Instruktør (barselsvikar) Kitt Maiken Mortensen // Dramatikere Thomas Markmann & Sosha Teperowska // Scenograf Nadia Nabil // Komponist Sune Skuldbøl Vraa // Lysdesign Søren Lydersen // Kostumer Hanne Mørup // Medvirkende Ernesto Piga Carbone, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann og Marianne Søndergaard
BERUSELSE VIDEO
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere 2018/2019: 0,-

Aktuelle forestillinger

THE URBAN HUNT

2.-4. september
VisKøb

KOSMONAUTERNE

- en del af sæsonens Korny Korner
7. september + 26. oktober
VisKøb

StorySlam

8. september + 3. oktober + 5. november
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS