OM ALT FOR VERDEN

Kærlighed og næstekærlighed, er underliggende budskaber i et show med skuespil, akrobatik, magi, filosofi, poesi, sang, dans, bøn, strip, trusler, deetox, rengøring, prædiken, politiske budskaber, pole dance og potentielt bare bryster.

Kom og vær med til at gøre rent. Det er de store nullermænd vi er efter. I samfundet, under gulvtæpperne og inde i os selv. En forhåbentlig tåkrummende pinlig, sjælerensende healende, meningsflyttende, få-lyst-til-at-kramme-din-sidemand forrygende forestilling!

FLYGTNINGE, SKATTEFLUGT OG PRUTTENDE KØER
Den evindelige nyhedsstrøm, lysten til at gøre noget for nogen, samt behov for krydderi i hverdagen. Hvordan forholder vi os til magtesløsheden over verdenssituationen i dag? Vi opdaterer os i stride strømme. Vores tanker eksploderer og vores hjerter brister, fordi vi ikke kan tage mere ind. Vi bliver dagligt konfronteret med flygtningekriser, klimakriser, økonomiske kriser, genmodificererede grøntsager, køer der prutter og storkapitalens skatteflugt, sidestillet med den absurde situation, at de fleste af os aldrig har mødt en flygtning og vores egen lille verden ikke har forandret sig spor, når man kigger ud af vinduet.

STRESSFRI SOFA
Grillsæsonen er startet med sine store saftige bøffer, og det ville egentligt også være rart hvis livet i al almindelighed var bare lidt sjovere og mere spændende. Vi bliver konstant tudet ørerne fulde med, at vi skal gøre noget. Den dårlige samvittighed nager: Kom nu op af sofaen og gør noget! Samtidigt får vi at vide, at vi skal ned i sofaen. Slappe af. Ikke stresse. Hvad nytter det alligevel? Har vi da ikke også ret til at nyde livet? Sætter vi os dybere i sofaen, og synger mens skibet går ned, eller springer vi op og griber til handling.

EFTER FACEBOOK-OPDATERINGEN?
Hvor langt går man for den gode sag og hvad er den gode sag egentlig? Ønsket om at træde i karakter og gøre noget for nogen. Men hvad mere kan man gøre, efter at have skrevet en vred opdatering på Facebook, taget til demonstration og gået i fakkeloptog, været nede med flasker, sorteret sit affald og doneret til Røde Kors? Magtesløshed fra sofaens bløde dyb. Ønsket om at handle.

”Jeg vil bare gerne kunne slappe af med god samvittighed. Smække benene op, nyde livet uden at være nervøs for terrorister og mit forbrug. Have rent mel i min indkøbspose, kunne rejse trygt til Paris, og spise en bøf med god samvittighed. Der sker jo åbenbart ikke noget hvis ikke man selv gør noget!! Alle taler bare om at gøre noget!! Nu tager jeg sagen i egen hånd og GØR NOGET!!!”

SPILLEPERIODE

8. december kl 18.00

VARIGHED

Ca. 60 min.

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Pris
Inkl. gebyr
Standard: 140,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 70,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Skuespiller, komiker og surrealist Camilla Marienhof 

Aktuelle forestillinger

StorySlam og GRAND SLAM

Sjovt! Rørende! Alvorligt! Og ikke mindst ægte.
13. dec 2018 + 24 januar 2019
Vis

KUNSTEN AT DØ

- en del af sæsonens 'Korny Korner'
16. februar
VisKøb
KUNSTEN AT DØ

BERUSELSE

- En forestilling der bryder tabuet
5.-7. marts
VisKøb
BERUSELSE på Testet Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS