En musisk skæbnefortælling

Engang var han roomies med Simon​ and Garfunkel og spillede på folkscenerne langs Themsen i de glade​ 1960'ere. Nu sidder folk og blues musikeren Jackson C. Frank på en bænk i Central Park i New York City og ser tilbage på et liv præget af tilfældige tragedier.


Den glemte sound

Ingen ved længere hvem han er, og spørgsmålet er, om han selv ved det? Og så var der lige, dengang med branden, men … det snakker vi ikke om! For der var jo dengang, hvor han havde en sprød Martin-guitar, som alle gerne ville røre ved og et sangkatalog med en sound, der ifølge musikhistorikere og anmeldere var definerende for hele folk-genren. Hov; har du hørt om ham? Næppe!


Aarhusiansk teaterkoncert

Nu får du chancen, når den aarhusiansk baserede teatergruppe Teaterkollektivet HoiT trævler Jackson C. Franks livstråd og traumer op i en musisk skæbnefortælling, der kombinerer teaterkoncertens sansestimulerende billedsprog med den dramatiske fortælling om en mand, der brændte igennem og brændte ud.


Samarbejde med Katapult Akademiet

Den musikalske og teatralske skæbnefortælling er produktet af et udviklingssamarbejde mellem Katapult Akademiet – udvikling for ny dansk scenekunst og dramatik – og den aarhusiansk baserede teatergruppe Teaterkollektivet HoiT. På Teater Katapults sorte kabinetscene har HoiT, i samarbejde med Teater Katapults dramaturger, gennem forår og sommer trævlet Jackson C. Franks livstråd, musik og traumer op. Få en forsmag på musikken her: 


SPILLEPERIODE

28. sep.-1.okt. kl. 19.30

2. okt.-3.okt. kl. 14:00


VARIGHED

105 min. inkl. pause.


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C


Find vej

Af og med

Gæstespil af Teaterkollektivet HoiT // Medvirkende Anders Kjær Thomsen, Alexander Brooks, Sarah-Kamille Amininejad Teil, Louise Aaen og Emil Fogh Christiansen // Musik Jackson C. Frank // Instruktion og iscenesættelse Louise Christiansen // Manuskript Emil Fogh // Koncept og Ide Teaterkollektivet HoiT // Musikalsk Arrangement Anders Kjær Thomsen, Alexander Brooks, Sarah-Kamille Amininejad Teil, Emil Fogh Christiansen og Louise Aaen // Scenografi Louise Christiansen og Søren Birk Malling // Lys og Lyddesign Søren Birk Malling

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 95,-

Seniorer (65+): 95,-

Studerende: 60,-
Unge u. 25 år: 60,-

Aktuelle forestillinger

ENTER MR. CITRUS MAN (DK/UK)

- livsguruen rykker ind!
14.-16. sep
VisKøb

MANDEN DER BRÆNDTE

- teaterkoncert om musikeren Jackson C. Frank
28. sep.-1. okt. kl. 19:30 + 2. okt.-3.okt. kl.14:00
VisKøb
MANDEN DER BRÆNDTE på Teater Katapult

2084

– et dystopisk sansebombardement efter Orwell
29. sep - 7. okt
VisKøb
2084 på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS