URPREMIERE på papirgys

Som altid fra Papirteatret Meklenborg er der tale om en teaterforestilling i papir – men denne gang er det også en gyserhistorie fra 30’ernes Europa.


Et lille bysamfund er gennemsyret af angst for at blive overmandet af ondskabsfulde kræfter. Så angste er byens indbyggere, at de selv bliver ondskabsfulde.

Lyder det genkendeligt?

Forestillingen er oprindelig en gyser-novelle, skrevet af H.G. Wells (kendt for bl.a. ’Klodernes Kamp’) i 1936, hvor den spanske borgerkrig og optakten til 2. verdenskrig lurede.

Er der ingen reel redning, ingen reel flugt? Må vi selv kæmpe for civilisation og fremskridt … eller er civilisationen en vildfarelse?

Papirteatret Meklenborg er ”teatret i teatret” på Katapult, når den, fine gamle genre i hver sæson rykker ind på studioscenen Kabinettet og åbner dørene til en teaterform, man ikke har mange chancer for at opleve mere. Hos Meklenborg som her ofte med de skærpede sanser for nutiden og det eviggyldige som en væsentlig medspiller!

SPILLEPERIODE

26. -30. okt.


TIDSPUNKT

Hverdage: kl. 20.00

Lørdag: kl. 16.00

VARIGHED

ca. 30 minutter


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Figurer og dekorationer Simon Gorm Eskildsen, musiker og illustrator // Scenografi, lyd og lys Søren Mortensen // Tilrettelæggelse og idé Søren Mortensen, Per Brink Abrahamsen og Marie Thodberg // Stemmer Bjarne Henriksen, Henrik Thomsen, Hans Ejnar Jensen, Jørn Holstein, Per Brink Abrahamsen, Marie Thodberg

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 90,-

Seniorer (65+): 50,- 

Studerende: 50,-
Unge u. 25 år: 50,-
Årskortholdere: 0,-

Aktuelle forestillinger

SKËTCHY

– Danmarks nye underholdningsfænomen
11. dec.
VisKøb
SKËTCHY

DramatikerPRO // Visning

– Gratis visning af dramatiske udviklingsprojekter!
16. + 17. dec
VisKøb
DramatikerPRO // Visning

Æ SKAWMAND

- en corona-egnet friluftsoplevelse
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS