Parforholdet på komedie

Trine Gadeberg og Jan Svarrer leverer i samarbejde med århusianske Vase & Fuglsang her en urkomisk forestilling og satire over det “moderne parforhold” … og ikke mindst selvhjælps-bølgen og samlivseksperterne, der står klar til at hjælpe, når det går galt.


Forestillingens to parterapeuter, Anne-Lene og Torben Lydiksen (gift på 32. år), turnerer landet rundt med deres foredrag: “Hjælp, vi er gift!”. Et foredrag med finurlige kønsbetragtninger, morsomme sange og illustrative scener, der kommenterer parforhold/ægteskab og tilbyder gode råd og kontant vejledning til hvordan man kommer videre, såfremt samlivet er gået lidt i stå.


Stærkt underholdende… og lige lovlig ærligt!

Ægteparret ser sig selv som eksperter på alle tænkelige områder og har en klar ramme for, hvordan aftenen skal forløbe. Anne-Lene og Torben er desværre løbet ind i problemer forud for dagens optræden. Problemer, der udvikler sig i løbet af forestillingen.


Bilen er brudt sammen, de forkerte kufferter er medbragt, den voksne datter ringer og vil låne penge, den ene mistænker den anden for at have en affære m.m.


Som aftenen skrider frem stiger stressniveauet på scenen og “samlivseksperterne” har mere end svært ved at leve op til de fine ord, når deres eget forhold knager i fugerne. Alle forsøg på at skjule uenighederne for publikum falder til jorden i takt med at skeletterne vælter ud af (ægte)skabet.


De to på scenen

Trine Gadeberg kendes måske især fra sjove roller i forestillinger som ’Monty Pythons Spamalot’, ’Mama Mia’ og showensemblet City Singler. Men også i de mere poetiske stykker har hun vist sit talent, f.eks. ’Smilet er den korteste afstand’ på Mungo Park.


Trines sangstemme har desuden skaffet hende hovedroller i en række musicals – bl.a. ’Les Miserables’, ’Grease’ og ’Sound of Music. På revyscenen har hun høstet priser som “Årets Dirch” og “Årets Tekstforfatter”.


Jan Svarrer – musiker, foredragsholder, skuespiller, komponist og tekstforfatter – men først og fremmest har han etableret sig som en af landets bedste og flittigste komikere. I sine forestillinger byder han på ustyrlig kropskomik, underspillet deadpan-humor og altid finurlige tekster.


Som dramatiker har Jan Svarrer også en række succeser på CV’et, senest Elvis-forestillingen “Viva Las Vegas” på Randers Teater, der blev Reumert-nomineret i 2020. Altid inviterer han publikum ind i en verden af lige dele morskab, vanvid og eftertænksomhed.


Århusianere i maskinrummet

Århusianske Vase & Fuglsang, der samarbejder med Gadeberg og Svarrer på manuskript og instruktion på HJÆLP, VI ER GIFT! har i de seneste 25 år arbejdet i superligaen af dansk comedy og teater.


Omkring 30 stykker dramatik og 500 revynumre er det blevet til for det århusianske makkerpar, der vel er mest kendt for deres arbejde på Cirkusrevyen, hvor de har leveret en håndfuld af Ulf Pilgaards allerstørste succeser. Samfundssatiren har altid været gennemgående i arbejdet på scenen, i TV og i satirehæftet Svikmøllen.


SPILLEPERIODE

1.-2. april


TIDSPUNKT

fre. kl. 19.30

lør. kl. 16.30 & 20.30


VARIGHED

90 min. + pause


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Find vej

Af og med

Gæstespil af Trine Gadeberg & Jan Svarrer/Det Skumle Pladeselskab // Medvirkende Trine Gadeberg og Jan Svarrer // Manuskript og instruktion Trine Gadeberg, Jan Svarrer og Vase & Fuglsang

PRISER

Inkl. gebyr


Standard kr. 225,-

Pensionister og grupper på min. 10 personer kr. 170,-

Studerende kr. 115,-

Unge u. 25 år kr. 90,-

Grupper af unge u. 25 år på min. 10 personer kr. 80,-

Årskortholdere kr. 0Websitet er bygget i Ajour CMS